GOTT NYTT ÅR MINA FINA!



här har ni min nya klänning! blev riktigt bra till slut faktiskt. (tack hannisen!).
nu ska jag snart dra iväg mot först stan för lite förfest och sen vidare till mariedal! kommer bli bästa kvällen på länge, känner det på mig, wiihuuu!!
hoppas ni också får ett riktigt bra avslut på detta året. PUSS!

mot skogen!

heeej, ligger fortfarande kvar i sängen men måste ta mig upp ganska snart eftersom vi som alltid på nyår, ska ut med alla grannar och närmsta kompisar till familjen. vi ska ut och grilla korv, dricka oboy och bada! haha det har blivit en tradition, får väl se om jag badar i år eller inte... bikinin ska med iaf! &kameran såklart hehe..
vi hörs när jag är hemma igen, puss!

många undrade vart denna klänningen är ifrån, och det är faktiskt min mammas som jag har snott hehe.. köpt på b.young dock tror jag.

på topp-humör!

TJENA GODINGAR!
är på riktigt bra humör idag, vet inte varför men kanske för att det är nyår imorgon och allt är planerat och klart!?
har precis fixat klart min jobb-ansökan (vart säger jag inte än (a)) & ska cykla iväg mot min saknade vän line, dock måste jag ut med vovven en snabbis innan.
sen är det träning vid 5 så jag och line går dit tillsammans från henne. blir säkert superbra.
men nu får jag skynda mig, houj!

såg helt fukked up ut verkligen så var tvungen att redigera lite fint som ni ser.. men här är iaf en hyffsad bild på håret och den nya tröjan som jag visa igår.

frågor - svar

Svar: Nej det gör jag inte! Och skulle aldrig göra det heller med min röst hahaha. kram!

Svar; Hej Hanna! Ja men visst, det har jag allt. Eller iaf appar som jag tycker om!
Här är några spel:

sea stars            -               temple run           -          piperoll            -                    wordfeud
alla är spel som jag spelar dagligen när jag har tråkigt hehe..

& här är några typ.. måste-ha-appar:
what's app (skickar gratis sms osv, sök på det för att kolla mer om vad det är) & Spotify!
sen har jag ju såklart facebook&instagram osv. men orkar inte lägga upp det hehe.
hoppas detta duger som svar. kraaaam!

smått&gott

julklapp från mamma, klär mitt rum riktigt bra! haha.

ny tröja som jag köpte i jönköping, så jäkla snygg på och irl! men på bild såg den bara hemsk ut. men ah, ni lär ju se den på bild någon gång iaf!

ny skjorta från butiken "once" i jönköping. också riktigt snygg på!

köpte även en klänning som hanna övertalade mig till, hade nog inte köpt den annars, men iaf, funderar på att ha den på nyår eller den jag hade förra året. inte riktigt bestämt mig än men ja, det återstår att se!
var som sagt hos frisören förut också, blev ingen stor förändring förutom att den fula utväxten äntligen är borta!! bild får ni imorgon :D
har även hunnit med att träna och sola på sportlife med mamma, gött!! fräsch och så inför nyår ;)
men ska äta nu, vi hörs mina fina! pusss

Frissan!

Hej på er! Kom nyss hem från Jönköping men ska vidare till frisören nu, lite nervös faktiskt eftersom jag inte vet hur jag vill ha det men bild får ni iaf sen! Visar er vad jag köpt och fått också. Pusss


Love

Vi har det bra här i Jönköping!


Fan

Kul..duger inte en bild på mig med kläder undrar man ju då. Många killar är verkligen idioter och förvänta dig aldrig för mycket, det slutar oftast med något sånt här. Iaf för min del. Fan,det gjorde ont.


Jönköping

Sheena! Går runt i Jönköping city med Hannisen och är riktigt nöjd över det jag hittills köpt. Har bland annat köpt en svart väst, så jäkla snygg verkligen, visar er så fort jag har systemkameran i mina händer. Nu ska vi ta oss bort mot ett café och fika i think. Vi hörs, puss!


Bilder från Jul!


har haft världens finaste och bästa julafton med min underbara släkt. hoppas ni också har det!
är jättenöjd med mina julklappar, får dock visa er dom en annan dag eftersom att idag åker jag med mormor och morfar hem till dom i jönköping och imorgon kommer hanna också dit med tåget! vi ska shoppa massor på mellandagsrean, mysa och bara ha det allmänt bra och roligt tillsammans. vi får huset för oss själva en natt också. mycket bättre blir det inte! kommer såklart blogga därifrån. men nu måste jag packa klart, puss på er!

Lillajuul

Hej! Nej jag har absolut inte glömt bort bloggen som min kompis klara skrev, men idag har jag 'lilla-jul' med resten av släkten så har haft fullt upp idag med. Men imorgon bloggar jag som vanligt igen, kommer visa er vad jag har fått osv! :D
Pussss

(på bilden ser ni en av mina julklappar, skitsnygg är den!! Visad bättre bild imorgon)


Julafton!!

Goood jul på er mina fina!! Hoppas ni har det lika mysigt som jag har med min Goa släkt, överflöd med mat godis och julklappar! Vi hörs senare och då svarar jag på era frågor och kommentarer. Puss!!


Uppesittarkväll!

Inhandlade de sista julklapparna på överby förut, känns väldigt skönt att jag är klar med det och nu ser jag verkligen fram emot julafton!! Inte långt kvar nu.

Förut kom mormor&morfar hit och kvällen spenderas framför Bingolotto, här ska det vinnas pengar och andra roliga prylar hehe. Glögg, pepparkakor, godis, knäck och julmust är bara några få av de saker som står på bordet.. Mums! Älskar jul ;)
Vi hörs godingar, puss!


dagens kläder - nu överby med syster!


Filmkväll!

Hej på er godingar!
Just nu sitter jag hemma hos min kompis Hampus med resten av killarna i klassen typ, jag Alex Adam Martin Hampus Albin Peter och Rasmus. Ensam tjej med andra ord men har inga problem med det som tur är :)!
Bara två dagar kvar till julafton nu, helt sjukt! Ska inhandla de sista julklapparna imorgon.
Hörs när jag är hemma. Puss!


Älskar dig bästa vän!

animated gif how to

vad tycker ni?

har ni lust att hjälpa mig lite? bara fälla en kommentar om hur ni tycker min nya blogg-design ska se ut. har själv lite idéer men skulle vara kul att veta vad ni tycker också, för det är ju trots allt ni som läser den!
vit, svart, grå, grön, rosa? många bilder? lite bilder? stor text? liten text? ja bara skriv allt ni tycker och tänker :D
puss

här är två gamla, som erika har gjort!

fail

alltså.. hahaha, gick till statoil förut för att hämta ut ett paket åt mamma, hade då med mig hennes leg och mitt leg.
kommer fram, lägger upp de båda korten och säger att jag vill hämta ut ett paket som står i min mammas namn. då säger hon i kassan; ja absolut, men du har bara hennes leg med dig och jag måste tyvärr ha ditt också. jag; men det är ju där? och pekar på mitt kort. hon bara, nej det är inget leg. jag bara; nähe vad är det då??? :det är ett bankomat-kort.. hade inte en tanke på att korten såg olika ut eller något sånt. gubben bakom mig skratta och där stod jag illröd i ansiktet. usch haha.

fick gjort lite mer plugg förut och ska göra klart resten imorgon då jag även får jullov! UNDERBART.
vart har denna skjortan gått och gömt sig tro?

"!"?"#!

ÅÅÅÅHHH orkar inte ta tag i plugget!! har försökt göra det sen jag slutade vid 12 idag men hur bra har det gått på en skala 1-10 fanny? typ 2. har skrivit två eller tre meningar och allt ska vara klart imorgon. ja men skitbra, fortsätt så och du får lätt A!!!
trött sur ångest och allt som finns är jag just nu. vill bara få allt gjort, men jag vill att det ska vara BRA också. inget jag bara ska skriva fort och slarvigt med tanke på att jag fick mvg på senaste uppgiften... BRB

rosa ros

uppvisningen gick helt okej. men åh vad jag älskar mitt lag och mina tränare! världen finaste personer.
alla i laget fick dessutom varsin ros av vår ledare pelle som har slutat som tränare. och av oss fick han en bok fylld med bilder och text i. han blev väldigt rörd och satt och fällde tårar när han tittade i den. då kunde man själv inte låta bli att gråta.

men nu ska jag inte sitta här och deppa ihop. detta var alltså en liten avslutning även om vi knappt ska ha uppehåll med träningarna under julen, bara nu på fredag som vi inte tränar.

har galet ont i huvudet såå ska faktiskt ta och lägga mig i sängen och spela wordfeud. vi hörs imorgon. puss!


UPPVISNING

TJENA! slutade halv fem och missade den bussen som gick då så var inte hemma fören 20 över 5 och nu vid 6 ska vi ha uppvisning med gymnasiken! med andra ord har jag extremt bråttom just nu, så vi hörs sen! pussss


går och lägger mig med denna låten i öronen. natttii


Vinnare!

Ändrade lite i reglerna då det var så många som deltog i tävlingen. Lottade ut 3 vinnare istället för en ensam!
och här har ni dom som vann, grattis!

VINNARE 1
VINNARE 2
VINNARE 3


Fannypetrine - Instagram

för det första - roligt att så många är med i tävlingen! lottar en vinnare innan dagen är slut så håll utkik.

hej på er!
har haft en lång skoldag mellan 8.30 - 16.00, inge vidare men idrotten var iaf rolig. trvis så bra med min klass!
sen fick jag B på muntliga i spanska också, känns riktigt bra faktiskt, trodde det skulle sluta med C men närå, min lärare är snäll. eller så är det jag som blivit duktig på spanska...? haha det första verkar mest troligt.
när jag kom hem sov jag en halvtimme eller något och nu busar jag med vovven.

har även lyckats skaffa mig instagram och börjat använda det, där kommer jag uppdatera ganska ofta skulle jag tro och med lite andra bilder utöver de som ni ser här. så är ni nyfikna på vad jag gör på dagarna osv så kan ni följa mig där. fannypetrine heter jag.


Tävling - Dagens (morgondagens) blogg



dagens status:

247183_1830950774488_1261947105_31850970_7338187_n_large

träna eller inte?

har legat i sängen hela dagen förutom en stund förut då jag klädde granen med syster&pappa! supermysigt.
nu sitter jag här med lite beslutsångest. träna eller inte träna? orkar jag eller orkar jag inteee? bluubb..
vill träna med känner att orken är tvkesam. viktor, jacob&kopp kom ju till mig typ vid halv 2 inatt för att dom skulle vänta på bussen, jag var snäll och lät dom komma in.. så jag somnade inte fören vid 3 typ. men det var kul, fulla var dom så allt var ju kaos haha. :D
julbordet med gymnasiken var oxå rikigt kul. lägger upp lite bilder när jag får tag på några!
nu ska jag anitngen träna eller sova. haha puss
två bilder från italien, tagna från josefin!

julstämning!


Julbord

nu drar vi oss ner mot arenan för julbord med alla gymnastik-ledare, efter det drar jag & malin vidare till antingen vargön eller trollhättan för lite partey! 
hoppas ni får en bra lördagskväll. puss på er!

höj volymen & basen till max och lyssna


Ledsen över den dåliga uppdateringen..

Hej på er. Usel uppdatering, i know. Men för att vara helt ärlig så glömde jag bort och orkade inte blogga igår. Jag spenderade iaf min dag i skolan, i tränings-hallen och hos Hampus med goa klasskompisar.

Just nu sitter jag och pluggar historia men ska snart hitta på något roligare. Outfitbilder dyker upp snart oxå. Puss


går och lägger mig. vi hörs imorgon godingar!


kommentar - svar


Svar:
Okej, för det första, vem har tvingat dig att läsa? För det andra, delvis kan man väl säga att jag gör det, har pratat med alla. Räknar det inte som att jag känner dom men jag har fått tillåtelse från dom att lägga upp bilderna osv. Varav en av dom har jag festat med och träffat ett antal gånger. Så skulle inte påstå att dom är "randoms". Och dessutom är det nog mer pinsamt av dig att kommentera saker du inte tagit reda på fakta om. puss!

hey ho

bestämt mig för att gå ner i vikt.
inget godis, kakor osv efter jul.
minst 3 kilo ska bort.
nu jäklar

ögongodis

david - rickard - anton - viktor.

Martin Falk

dalln blir tårögd

dagens status:


tre snygga från märket solid


vill oxå ha snöööö


satt precis och saknade snön så får jag ett mms av pappa som är i sälen just nu... kul å se att det är snö någonstans i Sverige iaf. Men dom kan ju dela med sig lite till Vänersborg så vi också får en vit jul! eller vad säger ni? kanske bara är jag som vill ha snö, inte för att jag tror det men. :)

nu ska jag plugga lite, sen lägga mig på soffan och bara ligga där resten av kvällen. gud vad skönt hehe

Mange bjuder

haha jag har fastnat totalt för denna låten. tänkte första gången jag lyssnade "aha, ännu en till mange-låt", men den här var ju faktiskt ganska annorluna mot de andra. ny party-låt, eller vad säger ni?
nu drar jag mig till skolan för att skriva en engelska-uppsats! puss

night!

gókväll godingar, har äntligen intagit min plats i sängen efter en dag fylld med massa saker.
skolan - sjukgymnasten - överby - donken - städning - bakning med mamma - spanskaplugg.
ska bli väldigt skönt att sova nu känner jag, så trött som jag var i morse har jag nog aldrig varit tidigare..hehe märks att jag börjar bli skol-trött oxå. blööö vill ha lov.

ahja. ska inte klaga mer om lov hit och dit nu. hoppas ni haft en fin dag! pusss


städning på g

jag älskar när det är stökigt på mitt rum, vet inte varför men på något sätt så trivs jag bättre då? inte lika tomt och stort på något sätt haha... men, nu tyckte mamma det var lite väl stökigt så jag får väl göra henne glad genom att städa det. har även varit en sväng på överby efter skolan/sjukgymnasten och fixat klart nästan alla julklappar!! förutom en till hannisen. men.. det första jag gör när jag kommer innanför dörren är SJÄLVKLART att tappa en av de ömtåligaste julklapparna i sten-golvet så den går sönder. som att slänga pengarna i havet, skitkul. kände att det var precis det jag behövde när jag redan är som mest irriterad... gaaaaah -.-
fick även med mig en grymt snygg grå väst med mig hem till mig själv, visar er senare eller imorgon.
nu ska jag ta tag i rummet samtidigt som skrillex spelas ur (adams) högatalare. hehe. puss

Nu:


stockholm med bästa vännen på lovet!?

kom nyss hem från en go träning! dubbeltvolten börjar sitta riktigt bra nu och det blir förmodligen att köra den på nästa tävling, måste dock öva på hårt nedslag osv men ändå! happy!!

pratade nyss med hannisen i telefon, vi har lite planer på att åka upp till Stockholm på lovet!
shopping - mellandagsrea - mys - film - huvudstaden - matlagning - lite party kanske och annat med bästa vännen är ju inte helt fel. skulle vara så himla gött att få komma iväg lite verkligen. något jag ser fram emot om det blir av!
nu ska jag ta tag i lite spanska så jag fixar provet imorgon. puss på er!

i need someone like you to take care of me when everything is falling apart



trött efter kvällens bandy

hej på er, kvällen har varit rikigt bra. fylld med massor av skratt, tårar och människor. träffade på många fina som jag saknat. första matchen förlorade vi med 4-0 (6-0?) jag vet inte helt sääkert, men trore iaf, och andra matchen blev det 1-1 mot turneringens enligt många, bästa lag. sååå där fick vi iaf till det. mycket härligt lag måste jag säga! vi kör nästa år igen sa vi. hahaha..bättre lycka då!
här har ni gänget, mycket dålig bild.. men ändå. nu blir det sängen! pusss


LUSSEBANDYN - Men in black, nu kör vi!!!

kommer skämma ut mig inför hela tre-stad. gött! men huvudsaken är ju att ha kul. ...eller? 
haha önska mig lycka till det lär jag behöva! puss på er

uuuusch

muntligt spanskaprov om typ fem minuter... önska mig lycka till haha :(

gooo träning!

goaste träningen på länge!!! var på väldans dåligt humör när jag kom dit men åker hem med ett brett smajl på läpparna. bästa gymnastiken, bästa tjejerna!

juust nu sitter jag i min säng och äter godis. rakade benen idag för första gången på en månad säkert.. ahah känns väldigt skönt när "pälsen" är borta ;) men man visar ju ändå knappt benen nu på vintern så vad är meningen egentligen? jaja. ska plugga lite spanska nu också sen gå ner och kolla tv med mami&papi.
vi hörs imorgon godingar. puss

tredje advent

GODMORGON.
det var en himla mysig kväll igår och maten var så god. om du ser detta jessi; tack för allt, du är bäst.
idag är det söndag. tredje advent. mys-dag!
är väldigt trött, även om jag sovit i över 12 timmar? haha.. ahja. min dag idag kommer bestå av spanska-plugg och träning. och bara ta det lugnt. ska ladda om inför en ny jobbig skolvecka (ORKAR VERKLIGEN INTE :((). vill ha jullov nu med en gång. buhu..

jäklar ja. måste fixa kläder till lusse-bandyn imorgon också.. "men in black" heter vi. fulaste namnet men vad kan man förvänta sig av Anton Lindhal? haha nejdå. ska inte vara elak men det finns ju bättre alternativ.. ;)
hörs sen - puss!
bild: tagen nyss. ljuset var så fint i mammas&pappas sovrum hihi

Snyggt på killar - allt från Junkyard.se

killar med kläder liknande dessa har i mina ögon grymt bra stil.
varför är det alltid mycket roligare att kolla på kläder åt killar för...?

Mot Varberg för att fira världens bästa faster!

kör på samma outfit som förra helgen. vi hörs under dagen i hope, om jag inte blir allt för upptagen med lilla kusinen Agnes och resten av släkten. hoppas ni får en fin dag! kram.

detta skulle inte min garderob tacka nej till.. Junkyard.se - för tjejer


Sitter och leker med Pappas nya iPad och väntar på resultatet i Idol!

kanske ska önska mig en sådan här smidig uppfinning i julklapp istället...?
vem vinner nurå!? Amanda eller Robin? Själv har jag inte varit speciellt insatt i det här med Idol detta året så för mig spelar det ingen roll. Dock tycker jag Robin gjorde vinnar-låten bättre. 

min kväll slutade alltså hemma med mamma och pappa. sådana här myskvällar behövs också ibland!

"charmigheten" ligger på högsta nivå..

tränat lite hemma nu innan jag drar iväg för att träna gymnastik med goaste brudarna. ser ni hur biff jag börjar bli....? ;)
laaater /f

Helt utslagen

Vet inte vad det varit med mig denna veckan men något har det varit för så trött som jag är och har varit brukar jag inte vara.. Får hoppas på en rolig helg som kanske kan få mig på bättre humör. Hörs efter träningen, puss!


Alltid lika läskigt hur bra horoskop stämmer.



kolla in dtt eget horoskop HÄR.

5 vanligaste frågorna kring blondering

Hur ofta kan jag bleka/slinga mitt hår?

Först

Det bör gå 5-6 veckor mellan behandlingarna och bara utväxtranden skall behandlas. Detta för att undvika att håret blir torrt och skadat, men även för att det skall bli en jämn blond hårfärg på hela hårlängden.

Kan håret gå av om jag bleker eller blonderar det?

Med de produkter som idag finns i butik och hos frisör är det säkert att bleka håret om bruksanvisningen följs och håret är friskt och obehandlat innan behandling. Skador på håret kan uppstå om håret blonderas upprepade gånger eller att håret är hårt permanentat.

Varför får några ett gult/ orange resultat vid blekning?

Alla naturliga hår innehåller varma pigment (gula & röda). Ju mörkare håret är desto mer röda färgpigment innehåller det. Vid en blekningsprocess bleks de egna färgpigmenten bort gradvis och innehåller håret mycket röda pigment, tar det längre tid för håret att bli blont. Därför är det viktigt att man noggrant kontrollerar färgen under verkningstiden och använder en produkt som kan ljusa upp håret tillräckligt många nyanser.

Förstora

Vad är skillnaden på blekning och blondering?

Egentligen är det samma sak bara olika benämningar dvs. man ljusar upp den egna naturliga färgen.  
När man ljusar upp den egna naturliga hårfärgen finns det två olika tillvägagångssätt:

Blekning/avfärgning och slingblekning
: Dessa produkter kan ljusa upp håret maximalt 7 nyanser beroende på produkt. Blekningen fungerar både på naturligt och färgat hår, men det är lättare att garantera resultatet på ofärgat hår. Under behandlingen bleks pigmenten bort gradvis och inga nya pigment tillsätts. Slutresultatet beror alltid på utgångsläget, verkningstid och hårets egna pigment. Dessa produkter är de enda som kan göra håret helt blont eftersom inga nya färgpigment tillförs.

Blonderingscremer: Dessa produkter kan ljusa upp håret 2-4 nyanser och rekommenderas att endast användas på ofärgat hår för ett garanterat resultat. Under färgningsprocessen bleks de egna pigmenten bort gradvis, men här sker också en infärgning av nya blonda pigment t.e.x Schwarzkopf Blonde 10.2 Ljus Pärlblond. Resultatet blir naturligt blont p.g.a. de tillsatta blonda färgpigmenten. Har det naturliga håret lätt för att bli gult, rekommenderas en nyans med kalla pigment (Pärlblond).

detta tog jag lite lärdom av så tänkte att jag kunde dela med mig av det.
nu ska jag nana, godnatt fina ni!


Vänersborgs Gymnastik Förening ♥



här är två filmer från senaste tävlingen (tror jag?) som jag lovade er.
jag är någon av de blonda haha ;)

matteprovet avklarat!!

tjena snyggingar!
kom nyss hem från överby. var där en sväng med mina goa klasskompisar, åt på donknen bland annat och såå.
matteprovet idag gick helt okej, hoppas jag! försökte så gott jag kunde iaf.. får jag ännu ett ig tar jag självmord som martin sa.. haha :(
nu ska jag hur som heelst kolla klart på filmen som jag syster började kolla på igår "jag saknar dig", ni vet boken jag läste? gråter lika mycket till filmen som boken kan jag lova.. usch vilken sorglig film det är.
vi hörs snart, pusss

frågor - svar


Svar; Det hittar du lite längre ner i bloggen, svarade på denna frågan för inte så länge sen :) Känner och känner kan jag inte säga, men vi pratar med varandra ibland och hejar alltid när vi ses :) Tack!!



Svar; Hej Josefin! Ja visst, HÄR hittar du många snygga. Men menar du ute i affärer så finns det ofta snygga på partaj och ur&pen! :) 

Svar; Hejhej. Det är inte riktigt bestämt än, men jag och mina kompisar håller på att planera det och det ser ut att bli riktigt bra, men som sagt, vi får se. puss :)



tjänar lite moneeey

Haha fint inlägg jag gjorde innan detta va?
ni behöver inte bry er om det egentligen om ni inte är intresserade såklart. det vara bara för att tjäna in lite pengar som jag skrev det :)
ska plugga ytterligare lite matte nu sen svarar jag på era frågor och uppdaterar med lite annat skoj! kram

Bingosidan - Spela Bingo Online – Svensk guide för bingo på internet

Hej på er!
Är det någon av er som har spelat Bingo på nätet tidigare? Själv har jag aldrig provat tidigare men jag hör ofta om många som gör det. Jag vet bland annat om att man kan vinna allt från en liten summa till en stor summa pengar om man vågar prova. Den sidan man hör mest om är väl "Maria Bingo" enligt mig, som delvis gör reklam på tv och radio samt i vissa tidingar. Men eftersom jag är medveten om att man måste vara 18 år har jag inte lockats till det speciellt mycket och därför aldrig provat. 
Bingosidan.com startades 2004 som den första svenska bingoguide för bingospel på nätet och har idag ett stort utbud av många olika sidor där du kan spela Bingo. Deras nybörjarguide och trevliga bingoforum är tips att kolla in för den som nyss började spela.
Så är du sugen på att testa och är 18 år eller äldre så klicka in här på Bingo och lycka till!

Spela Bingo Online

Hahaha åh vad det förra inlägget lagga med bilderna... Får fixa det imorgon bär jag sitter vid datorn, godnatt!


SNÖ!

Detta inlägg skulle publicerats i morse men hade det gjort det? Nej.

Iaf, tränade förut i två timmar, gick helt okej förutom att min rygg gjorde ont. Har nyss duschat och ska lägga mig i sängen och spela wordfeud. Lägg till mig om ni har det! Bara kul att spela med flera, jag heter - faannynilsson med två a.
Vi hörs imorgon, puss på er


fråga - svar

Svar; Hejhej! Tack vad roligt att höra. Jag vill kunna svara ja, men just nu har jag så otroligt mycket att göra i skolan och även utanför så jag hinner helt enkelt inte med bloggen så mycket som jag hade velat. Men så fort det blir lugnare omkring och mindre läxor lovar jag att bli bättre igen. Det är sådana här perioder ibland och ja, det får ni helt enkelt stå ut med.
Kram!

Detta är det jag har just nu, sen har jag säkert missat något oxå... skulle inte förvåna mig.

Kapten Röd - Saknade Vänner

var tvungen - den är så fruktansvärt bra, lyssna bara på texten

PDD


Party
till your passed out

Drink till your dead

Dance all night till you can't feel your legs


ni är bland det bästa som finns, KÄRLEK

gårkvällen var superbra och jag lärde känna massor av nya goa människor vilket alltid är roligt.
var hemma runt halv tre och då somnade jag på en gång. tack allihopa för kvällen!

idag ringde hanna och väckte mig vid 12, 15 min senare var hon hemma hos mig och vi satt o pratade, åt pepparkakasdeg och tog fula kort på oss med min mobil. älskar dig vännen min.

nu blir det träning... eller soffan? borde inte träna. men jag vill träna. puss

man blir ju gråtfärdig. kolla.


Lykke ♥


Festar hos Jonas, redigt drag!


paaartey - all in ikväll!

halsband - barcelona, skjorta - bikbok, linne - hm

HOPPAS NI FÅR EN GRYM KVÄLL GODINGAR!

stäädar

kom hem för ca 20 minuter sen och håller på att städa för fullt innan kompisarna kommer hit innan vi drar vidare.
taggad till tusen!!!! vi hörs snart, puss på er

Kan man bli sötare än det här?!

Har nog världens gulligaste kusin - Lykke!

Är mättare än någonsin efter det brutalt goda julbordet. Allt från köttbullar och sill till chokladpudding och knäck. Rullar fram snart tror jag.. haha :(


Mot Jönköping!

bilder: tagna nyss (syns redan nu att jag fått lite färg!)
nu blir det att åka bil i några timmar mot jönköping. ska bli jättemysigt. vi hörs när vi hörs, hoppas ni får en fin kväll! love

Mammas hemmagjorda kalender!

visst är den fin!? har alltid uppe den varje år men har nog aldrig visat den i bloggen tidigare. så varje morgon när jag och lillasyster vaknat går vi och öppnar dagens lucka tillsammans. haha låter töntigt men ni ska veta hur mysigt det är på morgonen. det är saker som mascara - pengar - choklad - trisslotter osv. bästa mamma!

Solar igen med Alex Adam o Martin. Goa bögkompisar jag har!


Malin gästbloggar!

woooäääh, kände för att göra ett inlägg. Fast jag har inte frågat om lov så jag vet inte om det är okej?
Haha i vilket fall så gör jag det ändå. Fanny har inget att säga till om i detta läget!

Nåväl, i helgen ska jag till Brålanda med bästa fanny, filippa och hennes kompis som jag inte vet namnet på..
Det ska bli bäst, och jag tagggar till 1000!
Efter den kvällen som förhoppningsvis blir grym ska jag sova hos damen, och sen får jag se vad som händer hihi :)

Okej, detta blev ett av de tråkigaste inläggen som finns i fannys blogg.. Men ändå, nu har ni nåt att läsa. Hoppas ni uppskattar min lilla antstängning!
Puss & Kram /Malin



Valde denna bilden för jag alltid gillat den på fanny, plus att tröjan ser förjävla
go ut! haha!

Love you sweetie <3

solning

hej på er!
kom nyss hem från motionspalatset där jag och adam solade i 20 min var, så skönt!
just nu sitter jag och snackar med hannisen i telefon, hon sitter och nynnar på "snart kommer tomten, här kommer tomten, här är listan på vad jag vill ha" eller något, låter lite sådär men tänker jag inte säga till henne (a)
saknar bruden, hon kommer hem i helgen men jag ska ju inte vara hemma så hinner inte träffa henne.. surt.

här är iaf bilder på dagens outfit, inte bra överhuvudtaget men bättre än inga alls. puss!


rosa lösnaglar

satt och fixade med detta, blev rätt bra för att vara första gången jag gör det. eller vad tycker ni :D ?