New

Hallå där!
Har haft fullt upp hela dagen därför dålig uppdatering. Men slutade skolan vid två & då tog jag bussen till överby där jag mötte upp niklas. Vi gick runt och kika och prova lite kläder, sen mötte vi upp Jonas & Anders en sväng oxå! Härliga killar! Sen tog jag och Niklas bussen hem till mig och kolla på ice age. Toppen-dag. Fick även med mig jackan på bilden - Skitsnygg!!!! Visar er bättre bilder senare eller imorgon. Nu blir det mat och tv, puss


toppen-dag!

- åh vad glad jag blir av alla era fina kommentarer! tusen tack :D

har varit överglad hela dagen idag, ingen aning om varför men allt blir väldigt mycket lättare när man är på bra humör iaf! skolan gick snabbt när man har fina klasskompisar och träningen gick faktiskt bra tycker jag.
imorgon blir det en fullspäckad dag och jag kommer verkligen somna med ett leende på läpparna ikväll.
vi hörs godingar! PUSS

bästa stället på jorden - sängen!

Grattis världens bästa Mamma!



Idag fyller min underbara mamma år! Jag älskar dig över hela mitt hjärta mamma och kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar dig. Kommer aldrig kunna tacka dig tillräckligt för alla gånger du ställt upp för mig och hjälpt mig genom allt jobbigt jag råkat ut för. Jag hoppas verkligen att jag dör innan dig för du är någon jag aldrig skulle klara mig utan. Världens finaste, bästa och oslagbara mamma.

såhär såg jag ut i februari för 1 år sedan..

tur man förändras ehehe.. är dock lite sugen på denna hårfärgen igen asså :(

kollat 5 avsnitt bara idag, ska fortsätta kolla tills jag ska sooova!


inte riiiktigt klart än

bra att ni skriver vad ni tycker, dock är inte allt helt klart än men näästan så. ska be Arifa fixa lite med rubrikerna, bilder & texten i sidmenyn bland annat. jag själv är iaf jättenöjd & tycker det blev skitbra! nu är det bara upp till mig oxå att bli bättre på att uppdatera, men det ska väl inte vara så svårt (eller..?).
kom nyss hem från gymnastik-träningen iaf, gick helt okej för att inte ha tränat på en vecka. nu ska jag äta något och krypa ner i sängen eftersom det är skola imorgon igen.. vart tog detta lovet vägen!? flög ju bara förbi :( när är nästa...? hehe.
vi hörs imorgon igen snyggingar, puss&godnatt!
skulle köpt dessa skor dirr om det inte var så att dom kostade en förmögenhet.

7 tankar

- idag eller imorgon dyker den nya designen upp! ÄNTLIGEN
- jag hade en riktigt bra kväll igår med en sjukt läskig skräckfilm..
- jag ska övningsköra idag! wiiee
- vänner är dom som gör en mest besviken har jag kommit fram till, iaf när man ställer upp mycket för dom&inte får ngt tillbaks
- jag vill redan tillbaka till backarna och glida på min snowboard...
- jag saknar mina fina klasskompisar och ska bli så kul att träffa dom imorgon igen
- jag älskar min familj över allt annat
- idag skaffar jag gymkort på motionspalatset!

japp, lite tankar och sånt som jag ville få ur mig just nu. lite det en blogg är till för, ellerhur?


Hihi

Kom hem för 40 min sen men är redan ute på nya äventyr så vi får höras imorgon! Puss på er fina läsare <3!


Idag åker vi hem till lilla Vänersborg igen..

Ska både bli tråkigt men samtidigt lite skönt. Har träningsvärk i bena faktiskt och det är precis lagom med en vecka i Sälen tycker jag! :)
Ikväll blir det en lugn hemmakväll med skräckfilm & trevligt sällskap skulle jag tro, om det inte är så att mina kära vänner skulle ringa om en fest för att avsluta lovet tillsammans. Fast då är frågan om jag orkar det..? Jaja!
Skulle egentligen bara berätta att när jag är hemma igen så blir det betydligt bättre blogginlägg än alla dessa grån
Mobilen haha.. Puss


Showtime på värdshuset!


Trysil!

Varit i trysil idag och åkt, världens bästa väder och helt underbar åkning! Och min nya bräda är jag jättenöjd med verkligen. Glider som fasiken i backen :D
Men nu blir det tacos! Love /F


NEW

Köpte en ny bräda idag! Här får ni ett litet smakprov, bättre bilder när jag kommer hem. Looove


Vädret

- min jacka är köpt på stadium förra året & tröjan på junkyard i think!


Hej på er. Idag är vädret tummen ner och därför befinner vi oss just nu nere i byn och shoppar lite! Jag letar bland annat efter en ny stor tröja. Ikväll blir det antigen bowling eller bio, vi får se vad vi är sugna på. Hoppas ni får bra dag, puss!


JAG ÄLSKAR DIG MIN FINASTE <3


Tandådalen/hundfjället!

Sheeena! Kom nyss in från en riktigt bra dag i backarna, vädret har varit toppen med sol och blå himmel hela dagen. Idag åkte vi i tandådalen och hundfjället. Där åkte jag och Malin med Marcus & Anders vilket var riktigt kul. Sen nu på eftermiddagen har jag och Malin åkt runt i skogarna och försökt hoppa lite, svårt men roligt!
Just nu kollar vi film men ska bort till ica snart för att köpa godis, nomnomnom!
Vi gjorde även ett videoinlägg förut, ska se om det går att lägga upp! Pusss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1516402/images/2012/pic_190517142.jpg" class="image">


Bästa Sälen

Hej mina fina!
Sitter även denna kväll i stugan och bara tar det lugnt efter dagens åkning i backarna. Verkligen äääälskar att vara här uppe. I morse var jag och Malin dessutom bland dom första i backen - nypistat och sol, hur grymt!? Gaah underbart verkligen.
Imorgon ska vi förmodligen åka bort till tandådalen och åka där, lär oxå bli chill!
Vi hörs, pössss
Btw. Utsikten från vår stuga är rätt nice!


LINDVALLEN

Tjeeeena snyggingar!
Sitter i stugan med Malin och varsin kopp varm choklad samt godis och myser efter en go dag i backarna! Det var riktigt kul att åka. Stugan är huur fin som helst, bastu stor tv två toaletter öppen spis högtalarsystem - det finns allt! Kommer bli en toppenvecka tror jag. Nu ska vi bädda våra sängar, hörs sen! Looove


06.47

hej på er alla morgonpigga som läser detta innan klockan ens slagit 7.
enda anledningen till att jag är vaken nu är för att........... - nu drar vi mot sälen!!!!!!!!
wiiiie taggad som fan verkligen, det enda negativa är bilvägen dit men det är det verkligen värt för att få åka snowboard i en vecka. har tjatat på min kompis att hon ska ställa väckarklockan bara för att kunna smsa med mig på vägen upp haha! snäll jag är.. men måste ju ha lite underhållning iaf ;)
men nu ska jag packa ner det sista och sen gå ut i bilen.
vi hörs när jag är framme, puss!

blandade bilder från igår, riktigt go kväll!


Kalas!


jag har världens bästa vänner

bilden är från igår innan vi drog vidare. hade en riktigt bra kväll även om det blev lite för mycket av det "goda"..
nu har jag precis gjort mig iordning för att åka till varberg och fira min kuin Agnes som fyller 1 år. är inte speciellt pepp på det men vad gör man inte för släkten? 
vi hörs under dagen, mobilen är med vilket säkerligen innebär mobil-bloggning.
- och ja! videoinlägg gör jag sen. punkt slut. 
KRAM

fest

NU KÖR VI ! HOOUJ

& dom fråga, hur kan jag skratta mitt i detta elände?


orättvist.. :(

åh min fina kompis filippa drar till thailand idag och är där i lite mer än 2 veckor.. snacka om att jag är avundsjuk :( kommer sakna henne som en idiot också för den delen. tänker sola massa nu bara för att jag vet hur brun hon kommer vara när hon kommer hem... fy vad livet är orättvist ibland! det är ju ett bra tag innan jag drar iväg, för att vara exakt så är det 300 dagar kvar idag. men ha det bäst nu hjärtat, i love you!

LYCKA!

fick 19 poäng sammanlagt på matteprovet som jag gjorde för ett tag sen och det var faktiskt ett av de bättre resultaten i klassen så mer nöjd än vad jag blev är tveksamt om man kan bli!!!

cause your mind don't control what i does sometimes

update: den underbara blusen är från ginatricot.

hjälp mig nu hörrrniii!

OKEJ; nu är designen på g på riktigt! TRO MIG. ska inte göra er besvikna igen och babbla massa för nu är det faktist sant. Meeeen, jag behöver er hjälp! vad för bilder ska jag ha med? kan ni snälla tipsa eller tycka till om vilka/vilken ni tycker ska vara med? länka gärna från facebook om det är någon därifrån eller om ni lyckas bläddra i arkivet efter någon. skulle vara sjukt tacksam verkligen, en som jag ska ha i själva headern och en i menyn.
bara bilder som saknas sen är designen nästan helt färdig. puuuss!

alla <3 dag

image description
fick massa fina saker av mami&papi när jag kom hem från träningen. choklad, gelehjärtan, bakelse & tre rosor!
jag älskar er!
nu sitter jag och kollar på project runway, missade inte top model heller för den delen. favvoprogrammen just nu hehe.
taggar inför helgen oxå, är så fruktansvärt sugen på att göra något roligt så det finns inte, wiwiwiwiw.
men vi hörs imorgon för nu ska jag plugga lite sen sova, NATTII

Träning!

Skolan var helt okej och nu sitter jag hemma i min ensamhet och väntar på klockan ska bli 6 då jag ska träna. Alla <3 dag firar jag inte något speciellt i år som jag skrev igår. Hade jag haft pojkvän hade jag förmodligen gjort det men nu håller jag mig till mina nära och kära! Vi hörs efter träningen, puss på eer


tumbling-varven på tävlingen igår!


Maskinen - Kärlek vid sista ögonkastet

en låt som aldrig någonsin kommer bli dålig i mina öron, förmodligen för att den väcker så starka och känsliga minnen.
alla hjärtans dag imorgon, och som många andra är jag också forever alone (töntigt att säga så men det är jag ju faktiskt). skulle allt varit mysigt med en pojkvän nu, saknar kärleken, saknar någon att dela allt med, hålla om och kalla min. blablaaa vilket tjöt men sant! men jag kommer säkerligen ha en fin dag med mina vänner och familj ändå så ska absolut inte klaga.

åh vad jag älskar att jag går samhäll..


gymnastik <3 !

haft en toppen-dag med mina fina tjejer i trollhättan! ett guld och ett silver fick vi med oss hem, bättre kunde det inte gått! världens bästa lag, världens bästa tjejer. ni är oslagbara. all kärlek till er!

är helt slut nu verkligen, ska plugga lite spanska sen sova. naaattii.

Partaj i brålanda!


Överby med faster & syster!

Hallå snyggingar! Är på väg hem från överby nu, har varit här ute sen typ halv 1 med faster och syster. Fika och lite shopping blev det, jättemysigt! Visar er när jag är hemma.
Ikväll ska jag förmodligen iväg på fest, men åker hem tidigt då jag ska tävla imorgon!! Wiieee.
Men vi hörs sen. Pusspuss

 


goodi3

tja!
sitter framför tv:n med syster, farmor, faster och lilla kusinen agnes, äter godis och bara har det allmänt mysigt.
mamma och pappa är ju iväg och åker skidor i sälen med sina kompisar, så dom stannar här tills på söndag!
min dag har sett ut såhär: skolan - hem och sova - träning - duscha - äta - &nu soffan!
gjorde även två prov i skolan, matteprovet gick bra faktiskt, kändes bra iaf. historiaprovet däremot gick åt h'lvete. ahja, skitsam, får väl göra om det i värsta fall.

kvällen ser iaf ut att bli lugn, stannar antingen hemma eller drar mig bort mot albin där kompisarna är. vi får se!
hoppas ni också får en bra kväll /F

dagens


Kusinen och faster Jessi har kommit!

Haha charmtrollet gillar gurka. :D


Namnsdag!

när jag vaknade i morse fann jag detta från mamma och pappa som vid den tidpunkten satt i bilen på väg till sälen, dom kommer inte hem fören på söndag igen så lär ju sakna dom en del. familjekär som jag är.. lite väl mycket för bara namnsdag men blev superglad såklart. ska sätta mig och läsa tidningen nu faktitskt (äntligen klar med plugget) och smaska i mig chokladen som förhoppningsvis är god hehe. hoppas ni får en bra kväll, puss!

bästa som finns

fan vad ni är bra, världens bästa klasskompisar!

med huvudet i matteboken igen..
hej på er, gymmade efter skolan idag igen med filippa albin & corre, skönt!
sen var det vidare hem och plugga matte vilket jag fortfarande gör. riktigt segt asså.. hoppas verkligen jag får ett g imorgon på provet iaf, väägrar göra omprov ännu en gång, fy :((
men iaf, sitter och försöker välja ut bilder till den nya designen oxå, vilken jag ska ha i headern, i menyn osv.. har ni något tips eller så på vilken/vilka jag kan ha så skulle det vara supergulligt om ni ville hjälpa mig med det!
kommentera detta inlägget och länka till bilden ni tycker eller försök beskriva någon bild som jag lagt upp någon gång. kan vara antingen här i bloggen eller möjligtvis på facebook. det är ju trots allt ni som ska kolla in på den! hehe.

pusss

hatar matte

pluggar matte.. det suger. skulle gärna vilja ha en naturvetandes hjärna nu!! lät konstigt. menar: en som går naturvetenskapsprogrammet får hemskt gärna hjälpa mig med matten...

Gymmet

Heeeej, kom nyss hem från gymmet, var där med Martin och Albin, riktigt gött! Ska nog dit en sväng imorgon igen. Resten av dagen ska jag plugga matte... Har matteprov på fredag så har inte mycket annat att välja på då jag är kass i det ämnet haha. Blubb..
Dags att sätta igång, pöss


sveeenskalektion


Trött kille i bussen på väg hem från en grym dag i hovfjället ;)


lång dag

tjena!
kom nyss hem från stan, har först varit och gymmat i en och en halv timme med bästa vännerna adam alex martin hampus och filippa, sen handlat mellanmål, godis och lite allt möjligt inför imorgon då det bär av till hovfjället med klassen!!! ska bli himla roligt verkligen. wiiiiie känns som att jag inte åkt snowboard på hur länge som helst nu :D
albin och hans bror hämtar upp mig imorgon vid halv 6... haha fy kommer vara som en zombie. så därför borde jag även gå och lägga mig snart.. ska bara blogga klart här och kika lite på facebook.
men som ni nog förstår blir det bara mobilbloggning imorgon - hoppas det är okej?
puuusss


Fruktnamn - fult, fint? Tjena Ananas, mår du bra idag eller?


haha alltså jag satt och läste tidningen i morse, så hittade jag en sida om fruktnamn vilket faktiskt var ganska kul att läsa igenom. tänk att heta typ banan? på stan typ "hej banan" eller "där är krusbär"... naha njae, inget jag skulle föredra att ha, ett fruktnamn alltså. men om jag måste välja ett blir det antingen Kiwi eller Cherry, lite coolt faktiskt ;D

yesterday's

update: toppen är från gina tricot!

Skönt med lördag!

Hej på er!
Gårkvällen spenderades med mina fina vänner Adam, Alexander, Martin, Line, Malin, Hampus och Albin! Riktigt roligt var det, krig ute i snön, film,hög musik och massa skratt. Var hemma runt 1 tror jag.
Idag väckte pappa mig vid 10 för att han skulle hjälpa mig med matten innan han åker till Sälen. Så har pluggat matte hela förmiddagen, duktig Fanny. Har prov på fredag nämligeen. Och nu sist men inte minst ska jag iväg till överby en sväng med mamma och syster! Kommer bli en riktigt bra dag tror jag. Puss så länge!


Bus i snön!

Ute och leker med min tokiga vovve Zack, han älskar verkligen snön, hoppar upp och ner och springer runt i cirklar så fort han kan. Haha så go! <3


remix - epic sax guy


hahaha bara jag som tycker den här är riktigt fet :D ? gammal osv okej blablablaaa

studiedag och jag är sjuk, nicenice


fortfarande sjuk, vilket kanske syns? (bilden är tagen för 5 min sen) no makeup, bara lypsyyyyl. dessutom är den oredigerad. (kom igen, bara lite mer ointressant fakta fanny?)
ahja. är galet uttråkad som ni kanske märkt. mår lite bättre än igår dock så funderar på att åka ner till stan en sväng och inhandla lite välbehövliga saker, men det snöar ute och jag vill inte åka buss. frågan är om man vågar cykla.. över bron och grejer, njae. tveksamt. annars ska jag nog gå till statoil, köpa godis och mysa med min gosiga vovve framför en film. åh den idén lät riktigt bra.. haha usch vad jag babblar! tjiiing

Sssjuk

Legat på soffan hela dagen och nördat wordfeud och top model. Segt men behövde detta tror jag, har varit så jäkla seg så har inte ens orkat öppna datorn på 4 dagar? Haha låter cepe men det är standard för mig att alltid ha datorn..
Ahja. Hoppas jag piggnar till lite iaf så jag kan hitta på något roligt - har studiedag imorgon nämligen! Så skönt :)
Men vi hörs senare. Pusss


frågor - svar

Svar; Jag har en iPhone 4 och jag kan inte bli mer nöjd med den än vad jag redan är! grym mobil

Svar; Den är köpt på Gina Tricot för hum, 99 eller 149 kr tror jag? :)


Svar; Haha jo! jag ska =D

Svar; Som svaret ovanför, jag ska, när jag får låna systers daotr ;) tack!!

Svar; hej, åh ja fyfan. värsta som hänt mig. jag vill inte och tänker inte skriva hur det var här i bloggen igen. förstår om du vill vara anonym men det bästa skulle nog vara om du tog kontakt med mig via facebook eller om du på något sätt kan få tag på mitt nummer eller liknande. kämpa på, fixar jag det så gör du med det. kram!!