+

fyller år om 2 dagar. rätt så nice.




hos philip

hej på er, sitter här hemma hos philip. han har sjukt stort rum, helt stört verkligen :D
vi har nyss kollat på "Andra sidan häcken".  haha riktigt bra faktiskt. längesen jag kollade tecknat..
mammsen kommer vid halv 10 och hämtar mig och fram tills dess ska vi nog kolla en till film, skräck denna gången.
dålig uppdatering idag - jag vet. förlåt. pusss

Brålanda aka "bonneland"

ligger i sängen och gör verkligen ingenting... ska snart ta mig upp dock för att fixa mig och åka med bussen ut till bonneland (brålanda) hehe. ska till philip! får se vad vi hittar på.. men en rundtur i brålanda kanske och film? 
vi hörs senare iaf! pussss

här har ni bild på goa killen:

Matte & Empa - Det Klär Mig Ft. Max Imitation

grabbarna langar ny låt igen - riktigt bra!

Sitter i hallen med bästa vännen

Hej på er, slutade träningen för en timme sen men sitter fortfarande kvar i hallen med line. Vi kollar när killarna tränar och det är faktiskt riktigt kul. (sickan som ni röstade på förut hälsar och tackar eftersom han nu leder tävlingen!!).
Ska snart hem då blir det film med mamma o syster. Puss!


@soffan

Godmorgon hehe.. Gick nyss upp ur sängen för att äta äta frukost. Och efter det hamnade jag på soffan istället och fick sällskap av min gosiga vovve. Ska snart ta mig upp härifrån dock för jag ska träna mina småtjejer vid 3-4. Där efter ska jag åka hem till line en sväng och sen blir det core(styrka) en timme.

Vi hörs igen när jag orkar öppna datorn ;) puss


får jag sno en minut av eran tid?

nu är det såhär, min goa gymnastik-kompis anton "sickan"persson är med och tävlar om fina priser och just nu ligger han på tredje plats, han behöver bara 30 röster till för att vinna, så ni gör mig och honom en himla schysst grej om ni klickar in på längen nedan och röstar på honom. tack på förhand!
KLICKA HÄR FÖR ATT HJÄLPA ANTON

TRÖTT

åter back in vbg! har varit en super-bra dag i tranemo med brudarna och kill-truppen. mitt lag tog hem guld på tumblingen och delad 1:a plats på trampetten! så där kunde det ju inte bli bättre heller. så jag är såklart riktigt nöjd!
kände att allt gick på topp idag förutom att jag paja ryggen i slutet, men ska ju ändå till vårdcentralen och kolla upp det på onsdag såå skitsam hehe.
nu är jag döds-trött så antingen blir det film eller sova. vi hörs imorgon godingar!
bild från förra helgen.

nya jackan! love it.


gårdagens. nu? - oktobermarknaden!

hade en helt okej kväll igår, kunde varit lite annat folk och så men annars var det kul! 
nu drar jag mig ner mot marknaden i någon timme sen halv två blir det buss mot tranemo - tävling!!!

ah vi lär ju vara de snyggaste kaninerna ni någonsin skådat

tjena snyggingar! sitter här med finaste vännen malin bredvid mig. vi drog till överby efter skolan och hittade dessa utmärkta kaninöron + lite annat smått och gott som vi ska ha på halloween festen nu i helgen. ska bli så jäkla grymt :D och som rubriken säger, vi lär ju bli snyggaste kaninerna haha. visar er senare hur hela outfiten kommer se ut!
nu ska vi kolla ut lite kläder och lyssna på musik & snart blire träning för min del. 
puussss

aTJENA

aTJENA (favoritordet för tillfället). sitter och pluggar media, ganska kul men har gjort det ett tag nu så börjar tröttna.. men är typ klar så ska be mamma läsa igenom och höra vad hon tycker om det så blir det nog bra till slut.
har matteprov imorgon, kan verkligen ingenting och jag hatar matte, är sämst på det och tycker det är extremt tråkigt så jag lär ju faila STORT... inte bra. men ahja, i värsta fall får jag göra omprov eller ngt.. haha!

men nuuu behöver jag er hjälp! - vad ska man klä ut sig till på halloween om man inte har någon speciell dräkt? typ, något som man kan fixa ihop hemma? har in något intressant förslag så dela gärna med er :D /F

SA1a - bästa klassen

gustav - jessica - linnea - sanna - aron - line (bytte) - linn - emelie - peter - emma - klara - rasmus.
kristin (lärare) - lina - hampus - jennie - tina - filippa - moa - therese - albin - louise - håkan (lärare)
emil - lovisa - linnea - elin - linnea - agnes - jag - anders
sen har vi martin, alex och adam som saknas på bilden!

yes - här har ni min goa klass! trivs verkligen med dessa människor och ser fram emot tre år med dom, och såklart - ta studenten tillsammans!
bilden är tagen från Agnes.

frågor - svar


Svar; Asså. Har egentligen ingen lust att skriva om detta men aja. Ahmed är en väldigt bra kille, det är han absolut och jag har många bra och fina minnen tillsammans med honom. Det jag gillar med honom är att han är så otroligt omtänksam och gör allt för att en själv ska må bra. Något lite mer negativt var/är väl att han är så svartsjuk av sig, visst alla är det men om jag ska ta upp något jag tyckte mindre om så var det det. I dagens läge har vi faktiskt ganska bra kontakt, vi pratar lite då och då och ses någon gång ibland - BARA som kompisar alltså.
- tack!


Svar; Men gud, vilken fråga haha.. jag tycker alla lika fina på sitt sätt. mer än så tänker jag inte svara. :)


Svar; Haha nej det är vi inte, vi är inte ens lika? o:


Svar; Hejdu, jag har faktiskt redan gjort det en gång så här kommer de bilder jag visade upp sist! :)


ur arkivet, thailand 09-10 :






AHAHAHAHAH var tvungen, fy vad ful jag var här.. ändå bara två år sen typ?


simmade bland annat med delfiner i thailand, något av det roligaste jag gjort tror jag. underbara djur. :DDD
taggar inför thailand 2012-2013 redan hehe...
btw, på bilderna ser ni hur lockigt mitt hår är när jag absolut inte gjort någonting med det.kaoz.

pepparkakor & mjölk, finns det något godare?

hej på er snyggingar!
hade bara en lektion i skolan idag - spanska i en timme. sen var de tre andra lektionerna inställda så jag åkte bort till trafikskolan för att göra syntest och efter det hem. riktigt gött :D för tillfället sitter jag och målar naglarna och efter det blir det nog en sväng till överby för att köpa en redigt snygg jacka som jag spanat in. har kommit fram till att den nog faktiskt är värd dom där 999 kronorna. visar er såklart om jag nu köper den!
hörs senare, puss på eeer

USCH

segaste utbildningen jag någongins varit på och gubben som höll i den sa "mina vänner" i varannan mening jag höll på att få ryck asså.. JAJA, nu ska jag äta och fundera på om det är värt att gå till spanska-lektionen imorgon eller inte. puss på er!


på bilden är det jag och bästa filippa som går i klassen, många av er undrar vilka det är jag umgås mest med nu i klassen och här har ni henne, helgo tjej som jag är så glad över att jag lärt känna. klickade nästan med en gång mellan oss och det känns som att vi känt varandra hur länge som helst. underbara du!

Utbildning på g!


sex saker ni kanske inte visste om mig.

köpte även en kofta som jag glömde visa er förut.. men ni får se den en annan gång :D !
har varit dålig på att uppdatera idag, ledsen för det men ja, det blir lite sådana dagar ibland. har iaf spenderat dagen mestadels med min underbart fina vän line. tycker om dig så mycket tjejen!
här får ni sex saker ni kanske inte visste om mig:
- när jag går knäcker min ena fot. den har alltid gjort det men jag tänker aldrig på det själv eftersom jag är van, men många andra i min närhet kan tycka det är väldigt irriterande haha.
- jag kanske har ärvt en ryggskada från min mamma som gör att jag måste sluta i gymnastik, vilket skulle vara något av det värsta som hänt mig. ren mardröm.
- jag börjar övningsköra om ca 2 veckor!
- jag är otroligt familjekär, min familj är världens bästa och jag ser absolut inga fel i att tex ha sin syster som bästa vän, vilket jag har!
- jag har sett både när min syster bröt armen och när min bästa vän klara drog armen ur led. riktigt hemskt att höra båda skrika och gråta av sådan smärta. det gör verkligen ont i en själv.
- jag känner ofta press över att blogga vilket är jobbigt, det ska vara kul att blogga, ellerhur? så jag ber er att inte tjata för mycket när jag är dålig på att uppdatera, jag gör det när jag vill, har lust och hinner. okej? :)
nu ska jag sova - godnatt!



yeah yeah yeah

köpte världens snyggaste linne på överby idag. dock köpt på gina tricot = alla har likadant inom en vecka. men då jävlar har jag iaf varit en av de första =D !
Mössa - cubus, tuggumin från apoteket (specialerbjudande så passade på hehe) & rosa läppstift från cubus! TVÄRFINT.

blubb

haha nice att så många kollade in på bloggen igår, säkerligen på grund av allt det som hände på facebook.
(det var en idiot från trollhättan som drog upp all skit som hänt tidigare, de flesta av er vet tror jag..?)
mådde iaf mindre bra, var sjukt förbannad men även sårad på insidan även om det inte är ngt man visar upp.

har iaf precis ätit frukost och ska åka iväg till skolan för att göra ett spanska prov jag inte pluggat till - gött! läär ju gå åt skogen. men skitsam, jäkla spanska..

hörs sen! puss


Utkast: Okt. 23, 2011



blev sminkad av min fina kompis Malin Larsson i fredags, redigt duktig tjej för att bara ha sysslat med detta i en månad. vet vem jag ska gå till nästa gång jag vill få en snygg fest-sminkning iaf! ;)

TVÅ GULD & ETT SILVER!








tumbling - 1;a, trampett - 2;a, fristående - 1;a - så jäkla bra är ni tjejer, kunde nästan inte gått bättre än vad det gjorde igår. även om min rygg är typ av för tillfället så var det en extremt rolig dag. (har haft ont i ryggen ett bra tag men nu blir det doktorn någon dag fram över...)

NUUU KÖR VI BRUDAR!!!

tävling i göteborg idag som ni redan vet - taggad till tusen!!!!!
bloggar när jag är hemma ikväll runt 7! PUSSSS


såhär ser linnet & den långärmade tröjan ut där bak på de nya kläderna, snyggt va!?

rätt svar; PÄLSVÄST


köpt på b.young! vet dock inte om jag ska behålla den eller inte, vad tycker ni? hiss eller diss?

den som svarade rätt först hittar ni HÄR

GENREP INFÖR TÄVLINGEN - NU JÄKLAR

TJENA GODINGAR!
grymma ni är på att gissa, många har gissat rätt men bara en som var först :D visar snart!

håller just nu på med det jag gör på bilden nedanför - står på händer! övar lite och taggar samtidigt med musik inför genrepet klockan 5! TÄVLING imorgon juuu, waaah snacka om att jag är nervös, men jäklar vad kul det ska bli!!!


gick upp lite i vikt på bilden till höger

frågor - svar


Svar; Åh men taaack du! Jo jag vet det, sjukt slitet (ska klippa mig snart!!), ellerhur, asså, enda tipsen jag kan komma med såhär spontant är helt klart silkesdroppar, värmeskydd & inpackning varje gång du duschar. Jag har alltid i inpackning i håret, sover även med det ibland så tvättar jag ur det morgonen dagen efter :)


Svar; "USA" linnet kommer från någon butik i Båstad.. ingen aning om vad den heter :(


Svar; Visst är dom! Markus är duktig. Nejnej, jag betalade ingenting och nej inga vita väggar eller så! :)


Svar; Hej du! Yesbox det gör jag. Trivs jättebra med min klass och är helnöjd med den. Tjejer är främst Filippa och Linn, men även andra. Killar är många men Adam, Rasmus, Alexander, Martin, Peter, & Hampus främst! :)

den som gissar rätt först får en länkning!

vad tror ni detta är, inhandlades igår men är tveksam på om jag ska behålla den eller inte, ska be er om hjälp imorgon :D men som sagt, den som först gissar rätt på vad det är får en länkning här i bloggen imorgon! så gissa pååå nu.


someone like you

KÄNNER MIG ELAK NÄR JAG INTE SVARAR PÅ ERA FRÅGOR, MEN JAG LOVAR PÅ ALLT - JAG GÖR DET IMORGON.
för nuuu, ska jag sova! och läsa igenom historian en gång till.
hoppas ni haft en bra dag mina fina!
pusss


ser tjock ut för att jag sitter som jag gör :(

waaah:

slingar min systers hår! detta ska bli spännande då detta är första gången hon någonsin gör det... hehe
visar bilder på henne sen om jag får tillåtelse och om hon är nöjd!


bränt mig på brännässlor. NICE.

ni vet sådana där prickar man får efter man bränt sig på brännässlor, ah, sådana har jag över hela min hand. gör ont som fan också dessutom, tog hem priset i klumpighet idag när jag stack handen rakt i en..

ahja, håller iaf på och pluggar samtidigt som jag vräker i mig godis... går inge vidare för tillfället men med lite socker blir det bättre hehe.
vi hörs snart!



new



lindex 49.50 :-

ILLA

sjukt sur för tillfället.. hade tagit bilder på det nya jag köpte i stan förut (blev stan ist för överby), men nu hittar jag dom inte? eller så har dom bara helt plötsligt från ingenstans försvunnit? ååhhh.. ahja brb

TJA


hej påååå er.
har varit en riktigt rolig skoldag idag, har inte skrattat så mycket på väldigt länge. tycker om mina klasskompisar enormt mycket!

nu ska jag plugga lite historia och sen åka en sväng till överby med sis och mami! ska inhandla lite nya smycken och en ny mössa hade jag tänkt. om jag hittar det jag söker så får ni se sen. (hoppas mamma tar initiativet att äta på donken också..(a))
JUSTE, kom på att jag inte visat gymnastik-kläderna än heller! det ska jag fixa oxå.

kyssshoouj

Rojo, verde, azul

Waaaah sitter och pluggar spanska, ska ha prov imorgon och jag kan ingenting. Men jaha. Bara att köra på sen får det gå som det går. Blir nöjd bara jag får godkänt!
Tråkiga inlägg idag, blir bättre imorgon. Svarar på era frågor då, angående designen osv. Godnattt!


Mat sen träning!

Hej på er, får bli ett snabbt inlägg från mobilen eftersom jag inte hinner starta datorn nu innan maten och träningen. Fick sluta 1 och en halv timme tidigare idag, sjukt skönt verkligen! finns inget bättre än inställda lektioner.
Men nu blir det mat och efter det träning. Puss snyggingar!


tände höstens första brasa med finaste syster!



gókväll! sitter och pluggar engelska för tillfället, är snart klar och då blir det film med familjen eller något liknande. myyysigt. bara jag som tycker det är mysigt när det blir mörkt ute? alla klagar bara på mörker hit och dit hela tiden, men det är ju något av det bästa som finns! som nu med brasan, massa levande ljus, film och popcorn. HÖST <3

skoldatorn - lenovo



Goseee

Tja! Sitter i soffan och myser med min vovve efter en lång skoldag. Idag ska jag bara ta det lugnt och läsa på några glosor till imorgon. Är galet trött, som vanligt?..

Hörs sen, puss!


söndag

hej på er!
dålig uppdatering av mig idag men jag har haft fullt upp.
först var det kost-föreläsning på Quality, sen träna mina små tjejer och efter det träna själv i två timmar. är galet trött nu, så jag ska bara äta och sen lägga mig på soffan. sova tidigt ska jag också göra!
vi hörs imorgon fina ni, pusss


AlcaltusProductions

http://www.youtube.com/user/Alcaltus

här har ni en länk till några av mina kompisar kanal på youtube, helagalna är dom allihopa och deras videor är verkligen grymt roliga. så ta en titt vettja, det är humor på hög nivå haha. jag skrattar iaf lika mycket varje gång!

här är en av dom, men fler hittar ni som sagt på länken där uppe.

oooch vi kör igen



oredigerat

Modell: Jag - Fotograf: Markus Leinonen




gårkvällen!








line, filippa, malin, elin, alice, anja, rasmus, alex, martin, hampus, adam, jesper, philip, marcus, johannes, anton och alla andra - tack för kvällen! riktigt kul var det!

GREY


cool är jag ju, helt klart. eller...? 

tjena godbitar!
slutade skolan 12 idag och efter jag skjutsat filippa in till stan och kommit hem så somnade jag på soffan. såå skönt. 
nu har jag iaf vaknat igen och sitter och taggar inför träningen. måste köra igenom allt nu inför tävlingen som är till helgen (som jag skrivit tidigare). Någon bad mig spela in våra varv när vi kör och det brukar alltid vara någon som gör det,så jag lägger upp det här isf! 

ikväll ser ut att bli en riktigt rolig kväll faktiskt. så ja, hela dagen lär bli bra med andra ord :D
nu ska jag äta - tjiiiing 

frågor - svar


Svar; Jajjemen det gör jag! Ja, jag tävlar nästa helg och helgen efter det :)

Svar; tack så mycket! oj, har ingen speciell favoritaffär egentligen, men gillar Zara, Bikbok & Junkyard! :)

Svar; tack! Canon EOS 1000D :)


hur brun var man inte här då? :( ååh... är kritvit just nu

hade lite skoj framför kameran förut.. hehe






blev ju fotad av markus förut, riktigt kul var det och nu kan jag knappt vänta på att få se dom!
han skulle fixa dom till helgen iaf så håll utkik här i bloggen vettja om ni är nyfikna.
nu ska jag plugga lite historia och äta min B&J (cookie dough<333) sen kika på robinson.
pusss

"modell-jobb" HAHA

tjena snyggingar!! provet idag gick mycket bättre än vad jag förväntat mig så nu mår jag bra! hihi.
och gissa vad jag ska göra idag? jo jag ska stå modell åt markus! ska bli skitkul verkligen. så ni lär få se massa nya foton när han redigerat dom osv. så nu ska jag fixa till sminket, håret och kläderna.
vi hörs i eftermiddag, puuusss

här är en bild från sist gång markus fota och redigera:

image descriptionimage description
dagens! syster tröja, visst är den snygg?

Prov imorgon. Pluggar som en idiot för att jag ska klara det!

Ja, ni läste rubriken. Snart klar iaf! Då får ni se nya datorn och gymnastik-kläderna! :D


LYCKA

sitter i skolan och har precis fått datorn, waaaah illgott! nu blir det aldrig mer dålig uppdatering haha.
ska cykla hemmåt nu, ses sen, pusss


frågor - svar


Svar; Hejdu. Tack så mycket! Jag antar att det är halsduken du menar och den är köpt på Gina Tricot. Verkligen hur skön som helst och sitter perfekt - så dom halsdukarna rekommenderar jag verkligen om ni letar efter en!
pusss


Svar; Min hund är helt klart en favorit!


Svar; Vi bor i samma stad klart man ses på fester och sånt, men känner kan jag inte påstå att jag gör.

image descriptionimage description

:D

en tjej som läser min blogg har skrivit om den på sin egen blogg, blev jätteglad verkligen!
in och kolla vettja, HÄR hittar ni inlägget.
tack fina du!!

zzzmmm

16.53

tjena snyggingar!

kom nyss hem från skolan (slutade halv 5 som alltid på tisdagar -.-).
nu ska jag plugga, haha ovanligt va? känns som att det är det enda jag gör nu för tiden.. ahja! bara att bita ihop.
vid 6 blir det iaf träning, en liten paus mitt upp i allt pluggandet, skönt. det är ju tävling nästa helg oxå!!
i tranemo - taggar sönder!! måste visa er våra nya kläder vi köpt till truppen oxå. skitsnygga verkligen.
mycket text, men det är nice. pöösss




lite mer kunskap innötat i hjärnan

sådär, äntligen klar med dagens/kvällens plugg. har en del kvar med det får jag ta imorgon och på onsdag!
line och toli kom förbi förut och vi stod och pratade på gatan utanför mig i typ 45 minuter, mina fina vänner.
älskar sådana spontana besök!

nu ska jag iaf lägga mig i sängen och smsa lite sen sooova. börjar 11 imorgon men tänkte gå upp i tid ändå för att plugga lite, vi hörs godingar! pööösss


tycker om er! line&tolii

wooopw00p

oooh jäklar! WIIIIH gissa vad?? hade över 1050 unika besökare igår - helgrymt verkligen! och kul som satan :D

sitter iaf och pluggar och har egentligen inte tid för att blogga just nu, så jag får fixa ett till inlägg senare!
puuuss


woohoo google-bilder, bilden till höger är iaf min extremt roliga samhällsbok ♥♥♥

några mobilbilder från igår, mycket trevlig kväll!

Jonatan, Calle, Viktor - biffarna?

stenhårda - pontus och viktor

Emil, Jag och Patrik fann en spegel.. haha

jag och bästa adam som även är min klasskompiiis.

Jag och andreas.. fråga mig inte vad jag har runt huvudet hahaha

nästan hela gänget - tack för en go kväll!

yeeeeahman, nu kör vi



snart kommer adam & jonatan hit sen drar vi vidare ut, ser ut att bli en riktigt bra kväll! hoppas ni oxå får det mina goa läsare. PUSSSS

"Uppe i luften har vi mest Swag"






fotograf: mammsen!

SRY

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING - MEN JAG HAR BRA ANLEDNINGAR.

hej på er. gissa vart jag är nu? ... jo, hemma.
vaknade i morse hos hanna då hon sa att hon inte mådde bra osv och att jag kunde låna hennes fritidskort för att åka hem, så då hade jag väl kanske inte några egentligen val så det var bara att sätta sig på tåget och åka hem igen.
gårkvällen var iaf väldigt mysig och vi kollade film med några killar som oxå bodde där.
hann inte ta en enda bild men jaja...

ikväll blir det anitingen att vara hemma eller dra ut.. vi får se vad jag är på för humör. har iaf köpt lite godis som jag ska äta nu samtidigt med lite skrillex i öronen. 

image descriptionimage description

=)"(#/¤%¤&



I may not have gone where I intended to be, but I think I have ended up where i needed to be.

dagens + nytt




hej på er!
slutade skolan 12 idag och nu har jag precis packat klart. 13.55 går tåget mot herrljunga, sen falköping och till sist nässjö där hannisen väntar på mig.
ska bli så himla mysigt och roligt att få spendera helgen med henne.

var ju som sagt på överby igår oxå, fick med mig en del hem faktiskt. två av sakerna ser ni på mina bilder, dels örhängena (har fallit för fjädrar, sjukt snyggt!) som jag köpte på MQ och den röda skjortan köpte jag på cubus.

det andra får jag visa er när jag är hemma igen, på söndag eller liknande. bloggar från hannas dator ikväll.
pusssss

Göttttt


drar mot överby med mamma&sis!


fråga mig inte vad jag gör på bilden, HAHAHA sjukt fult

frågor - svar


Svar; Hehe, jag har faktiskt inget speciellt, mitt hår är sånt och har alltid vart.. men om du vil veta ändå så använder jag mig av Doves schampoo och balsam :)


Svar; Hallådu! Jo visst, det kan jag säkert fixa ihop ett inlägg om. Och ja det stämmer, vi står varandra väldigt nära vilket jag är väldigt glad över. Vi delar ju trots allt samma hus, resor, födelsedagar osv.
Tack snälladu. KRAM.


Svar; Hej, tack så mycket! Dom är köpta på H&M, gick inte att gå in på din blogg därav svaret i ett inlägg. Kram!:)


Svar; Hejhej! Åh vad roligt att du tycker det, tack! :) Jo visst kan jag göra det. Håll utikik! Kram.


haha gosh mitt hår...

Mot favortitstället ; sängen

Åh vad roligt att jag fått massa frågor, svarar på dom imorgon :)!
Nu ska jag sova, börjar halv 10 och slutar halv 12 imorgon, så himla götttt!
Vi hörs godingar, godnatt '

Bilden är från helgen, jag och två härliga kompisar vid namn Markus och Fatlum.


dagens!



blusen/linnet har jag fått av min faster så har ingen aning om vart den är köpt.
nu blire plugg igen,puss!

ORKAR INTE MER. FUKKING NO.

pluggar ihjäl mig snart, hurrugud.. ska fortsätta snart igen men just nu behövde jag paus med en kopp choklad ♥
hann iaf träna i en och en halv timme, missar ju träningen på fredag så kände mig tvungen att slita mig lite från läxorna för att träna.

imorgon slänger jag upp outfit-bilder och lite annat kul till skillnad från idag.
tycker om er, pusss


ännu en bild där jag har bruna slingor i håret.. är ju riktigt sugen på att göra det asså, men frågan är om jag vågar..

göra något åt mitt hår?...



tittade igenom lite i bloggen och är verkligen sugen på att göra något åt mitt hår, typ bruna slingor eller liknande som jag har på bilderna ovanför!! tycker faktiskt det ser braaa uut. trött på den här dumma blonda nu...
men aiight, får se om jag vågar ;) VAD TYCKER NI???

slutade skolan halv fem och vad ska jag göra nu? - jo plugga inför no-provet imorgon. kul känner jag..
får se om jag hinner träna, beror på hur mycket jag hinner lära mig.
vi hörs sen, puss!

frågor - svar


Svar; Så fort jag fixat bilder (allt hänger egentligen på mig alltså) till Simon som ska fixa åt mig, snäll den grabben!!


Svar; Hejhej, ja det är det, men inte så mycket som jag hade förväntat mig att det skulle vara.
Som jag skrev förut, att jag IBLAND ångrar att jag valde det, är endast för att det är många ämnen man ska hänga med i osv. Men är man på lektionerna och gör det man ska så går det allt bra! Det är ju en bred linje så när du tagit studenten kan du göra nästan vad du vill + att den är högskoleförberedande. tummen upp för det!


klar med analysen - CHILL!

jooorå! jag hann göra ett till inlägg. blev precis klar med reklam analysen och ska läsa igenom historian en gång till innan jag somnar. sen plugga det sista i No;n imorgon. mycket nu! men det är väl sådana perioder antar jag.

som sagt, dagen har gått åt till plugg och endast det förutom middag med familjen då såklart.
imorgon börjar jag 11, tur det så trött som jag var i morse hade det inte varit lätt att komma upp vid 7 imorgon igen.
gör ett till inlägg med svar på några av era frågor snart! om inte annat hörs vi imorgon igeeeen. kösss


tack för att du finns, bästa syster.

Hinner inte

Hej, sitter och pluggar no, historia och samhäll och har verkligen ingen tid över till datorn idag, kanske dyker upp ett inlägg ikväll annars får vi höras imorgon!
Erkänner att jag ångrar att jag valde samhällsprogrammet ibland.. Hehe. Men nu måste jag kämpa vidare. Puss!


TRÄNING


längtar.

Start:
13:55 Vänersborg C - 14:44 Herrljunga stn

Byte 1:
14:52 Herrljunga stn - 15:09 Falköping C

Byte 2:
15:14 Falköping C - 16:41
Nässjö C

ska äntligen åka iväg till hannisen på fredag. världens finaste vän


Utkast: Okt. 2, 2011



hej på er snyggingar!
hade en grymt bra dag och kväll igår. slutade lite i kaoz på kvällen dock men annars avr det grymt :D
visar er lite dåliga iPhone-bilder sen.

idag ska jag försöka hinna med att plugga lite innan jag ska träna småbarnen för att sen träna själv.
som ni märker är jag ganska upptagen så blir kanske inte allt för många inlägg idag tyvärr..
men vi hörs! pusss

Släktkalas!

Mikael,pappa till kusin Agnes och Morbror Patrik, pappa till minsta kusinen Lykke.


världens bästa morfar!!!






mår så bra just nu.