mot brålanda

kvällen kommer istället spenderas i brålanda! ser ut att bli jag och sara tillsammans med massa killar. haha nej men det är kul att vi står varandra så nära allihop!! det är planer på att spela kubb som jag är helt värdelös på.. men det ska bli roligt. vi ska även grilla och chilla till musik. 
 
hoppas ni också får en bra kväll! puss
 
 
 

lööördag

bilden är ca 1 år gammal.

heeej på er, gik upp vid 11 idag. behövde lite sovmorgon hehe.. senare ska jag kanske till överby med alex och titta lite. bland annat leta upp ett par ah-shorts till honom som jag såg igår, skitsnygga ljusa i jeans typ :D
planerna för kvällen är inte riktigt 100% än men förmodligen blir det mys med vännerna eller ut på fiesta! vi hörs lite senare, puss

kommentar - svar



Svar: VA I HELVETE? Vilken jävla idiot du är som kommer med massa falska & säkert egenpåhittade påståenden? Hört talas om att ta reda på fakta innan man öppnar sin käft eller? Mina föräldrar är VERKLIGEN INTE rasister och det var absolut inte flera år sedan jag gjorde slut med mitt x, och anledningen till att jag gjorde slut hade inte med mina föräldrar överhuvudtaget att göra utan helt och hållet med mig och mina känslor. 

hoppas verkligen du skäms över att du skrev detta eftersom jag vet vem du är då jag sökte upp ditt ip-nr. tråkigt att alla andra också kan göra det nu :)

i am a dreamer. seriously, i'am living on another planet.

tjosvej, dålig uppdatering av mig både igår och idag. igår var jag ju dock i göteborg hela dagen med fina vänner vilket var riktigt kul faktiskt, bortsett från den sega bussresan hem då! idag har jag helt enkelt inte orkat.. och har varit iväg i några timmar med pappa, hjälpte han med lite shopping på överby, sen åt vi lunch och sen vidare till ett företag för att hämta lite grejor. 
 
ikväll var planerna att grilla med "gänget" men vädret vill inte vara på vår sida verkar det som, trist nog! får se om jag kan bjuda hem alla hit istället, är ju trots allt ensam hemma. men vi får se! 
 

fem saker du kanske inte visste om mig:

1. Min fot knäcker när jag går. Jag själv tänker aldrig på det men folk i min närhet kan störa sig enormt på det haha..
2. Jag är allergisk mot smink. Inte mot mascara exempelvis utan det som man applicerar på huden, men det tror jag ni fattar. Men på grund av det måste jag alltid läsa vad sminket jag köper innehåller och helst alltid köpa samma sort. 
3. Jag är väldigt familjekär. Älskar min familj och pratar med dom om iprincip allt. 
4. Jag är livrädd när jag tränar gymnastik. Inte hela tiden, men när vi gör nya övningar och liknande.
5. Jag har väldigt svårt för att ta steget in i ett förhållande. Även om jag är kär i killen så tvekar jag för jag är rädd för att bli sårad osvosvosv.
 

1,2

 
hej på er!
gick ju som sagt upp tidigt imorse för att gå en lång promenad med alex. och lång blev den minst sagt, närmare 1,2 mil gick vi! helt underbart skönt väder och hur gött som helst att gå verkligen. vi stannade även på en av ursands pirer och solade lite. 
 
nu ska jag snart cykla till resecentrum för att ta tåget vidare mot gbg. hörs ikväll! puss
 

sunshine

tjeeena
har haft en go dag med mina fina vänner, först spelade vi volleyboll ungefär en timme nere på sanden och sen var vi (jag, alex, niklas, adam, corre & hampus) här hos mig och kolla skräckfilm.  den var riktigt äcklig.. typiskt niklas att alltid välja filmer som gör att man inte vågar sova typ. haha :(
 
imorgon ska jag upp vid nio för vid tio kommer alex & corre hit för då ska vi ut på en långpromenad! tanken är att vi ska gå till ursand och tillbaka. skönt att jag har vänner som också vill motionera! sen vid två tar jag tåget till göteborg med malin, michelle, alex & hampus för att gå på kick-off med alla som ska sommarjobba på gothia. ser fram emot det faktiskt! puss
 

det var dags att vända blad


lunch

ett glas vatten - skinksallad (skinka, gurka, tomat, grön paprika), keso & ett ägg muuums

frukost

äggröra (två ägg, salt, margarin) - turkisk youghurt, hallon, solrosfrön, linfrön, kanel - te med smak av jordgubb
 
goaste frukosten någonsiin, det är värt att anstränga sig lite mer ibland. men detta har ju med dieten att göra så är ju "illa tvungen" att äta det man får hehe.. :)

länkbyte

vill åter igen tipsa om min underbara kompis niklas blogg som han driver på nattstad! han har börjat blogga allt mer nu och det blir nästan roligare att läsa för varje dag som går. ni missar verkligen en otroligt go kille med bästa personligheten, humorn & stilen om ni inte kollar in HÄÄR & läser. inte många killar som faktiskt är bra på att blogga men niklas kan sin grej!
 

trofast - vi hade allt

 
 
grym!

monopol&chokladbollar med fina syster

 
bilder från igår, inlägget skulle även publicerats igår men något gick snett på vägen...?

standardväder i sverige

har legat ute och solat hela förmiddagen men nu fick jag bege mig in igen då det kom världens oväder beståendes av regn & åska. usch! hatar åska lika mycket som min lille vovve. han springer alltid in och gömmer sig på toaletten under några handdukar när det blir åska.. haha stackarn :(
 
håller för övrigt på att skriva ut massa information om dieten jag ska börja med, har redan tjuvstartat lite faktiskt. är så nyfiken på om det kommer ge resultat eller inte så ska försöka hålla på fram till söndag, sen får vi se om jag fortsätter eller inte. då kan jag ju även berätta om jag ser skillnad redan då eller inte :D
 

tre godingar från midsommar

jag & adam - jag &nickeboi - jag&alex
tre av mina närmsta killkompisar!

bio - prometheus

hej på er!
min dag blev ganska händelserik trots allt. spelade monopol med syster hela förmiddagen. vi bakade även chokladbollar som blev riktigt goda! sen vid ca 6 drog jag med henne & mamma till stan för bio. det blev filmen prometheus och fyfan säger jag för att beskriva den. usch vad äcklig den var, inte alls min typ av film! äckliga påhittade slemmiga varelser osv.. ;)
 
efter bion åkte jag iaf med anna, malin, alex och corre hem till malin&anna i vargön där vi kollade ytterligare en film och grillade marshmallows. bra avslut på dagen med fina vänner iaf!! nu ska jag nana, nattiis
 

frågor - svar


Svar: Jag skriver om den i Augusti när jag ska börja! :)


Svar: Tjena! Jo det har jag allt men jag skriver igen. Jag går på Birger Sjöberggymnasiet här i Vänersborg och jag läser samhällsprogrammet med inriktning samhäll. Ingen aning om vad jag vill bli, men funderar på att läsa vidare på jurist-högskola! :)


Svar: Jadu.. bra fråga. Jag har faktisk ingen aning, men runt 50-lappen kanske? :)

Svar: Tusen tack, vad glad jag blir!! Jag har först plattat igenom det noga och sen bara gjort några lockar som du skriver. Tycker inte det är snyggt med för mycket, men alla tycker ju olika så! :)

Svar: Haha men oj, tack! Bara för att man går på en sorts diet ska man verkligen inte sluta äta, det gör bara att så att du får mer fett på kroppen!!! Man ska speciellt inte skippa frukost för det är den maten du får i dig som gör att ämnesomsättningen sätts igång. Jag ska ju själv börja med min diet i Augusti och då kommer jag skriva upp ett träningsschema och visa vad det är jag ska äta osv förmodligen. Så ta del av det då om du också är beredd att kämpa lite! ;)
 

pissar på regnet

alltså sveriges väder kan dööö just nu, så sjukt trött på regnet att jag till och med frågade bästa vännen alex om vi skulle gå ut och pissa på det. han var helt seriös och skulle gå ut och göra det nu sen skicka en bild till mig. HAHAHA tur man får energi från vännerna precis när man behöver det.
 
är verkligen sugen på att göra något, men vet inte vad.. har två tankar. 1. Dra upp min syster ur sin säng och be henne baka bullar med mig. 2. Bjuda hit alla kompisar för att spela monopol (aka evighetsspelet).
får se hur det blir. måste göra nååågot iaf! och vill inte städa rummet.. ehe..
 
hörs senare när jag kommit på ngt vettigare att skriva om. laaater
 
modell: jag
fotograf&redigering: erika alsterberg

träning på lovet? jadå!

blev 20 min på träningscykeln här hemma och styrka i 10. helt okej såhär en söndagseftermiddag när man är lagom trött! 
 
sitter just nu och pratar med min vän jossan om en diet som jag ska börja med i augusti. ser verkligen fram emot det och eftersom att hon verkligen har lyckats så ska jag också se till att göra det. hon blir nästan som en förebild för mig nu faktiskt. spännande!!! :D
 

film x3

hej på er!
har haft en riktigt slapp dag idag, precis som igår. är verkligen utmattad på något sätt, beror nog förmodligen mest på att det blev en vild kväll & natt med festen i fredags haha :D sov ju bara en timme den natten & i morse väckte mamma mig tidigt för att vi skulle ut och övningsköra. så har inte riktigt tagit igen den sömnen än ;)
får sova ut imorgon för nu ska jag träna! svarar på några frågor som jag fått ikväll oxå, så har ni något ni undrar så fråga på! pösss
 
här är tre filmer jag sett under denna helgen: 
the grey, simon och ekarna, man on a ledge

Payphone - Maroon 5 (Määcish Remix) [Radio Edit]

 
 
nu har han gjrort det igen, Dj Määcish! Lyssnaaaaaa

bakis-häng med kompisarna

bilden tog mamma igår innan jag drog iväg till vargön för att fixa inför kvällen! 
 
heeej på er, antar att de flesta av er som läser detta är lika trötta och sega som mig idag, vi får inte glömma huvudvärken heller haha.. fy! men det är det värt, hade verkligen en så himla bra kväll :)
 
nu har jag precis kollat klart på en film med familjen & ska bege mig längre in på blåsut till hampus med mina goa vänner alex, adam, sara & kanske corre oxå. vi får se vilka det blir. vi ska iaf käka oss mätta på godis till en bra film. vi hörs ikväll eller imorgon igen, pöss

fanny tipsar - vitaminer

 
dessa två sorters vitaminer äter jag en av varje dagligen! sedan jag började med dessa har mitt hår & mina naglar växt betydligt snabbare plus att huden blir mycket bättre. kanske bara är inbillning men jag tror faktiskt inte det. sen funkar ju inte vitaminer på alla människor men här har ni ett litet tips iaf!
finns att köpa på apoteket och andra hälsosamma butiker!

midsommar 2012

 
för er som inte förstod det så hade jag, malin, alex & hampus hyrt en villa i nordkroken som vi hade fest i igår! det var en helt galen kväll alltså. SÅ JÄKLA KUL! det var ca 40 pers som tackat ja till evenemanget på facebook men idag när vi skrev ner alla namn vi kom på som varit där var vi nästan uppe i 100 personer! härliga människor, bra festvilla, grym musik, god dricka osvosv, blir inte bättre. tack som fan alla ni som kom och gjorde det till en bra kväll, oförglömlig för min del även om jag mår lite föör illa idag hehe.. ;) 
mer bilder kommer om någon skickar till mig! puusss

taggad som aldrig förr!!!!!!

KOMMER BLI EN HELT SINNESSJUK KVÄLL! hoppas ni oxå lever livet till max nu & glad midsommar på eer!!
 

navelpiercing

 
huuuur fin som helst på, visar er en bild på avstånd någon gång!

en familj är nog det mest betydelsefulla en människa kan ha

jag, mamma & syster. ni är allt

norlie & kkv


norlie & kkv var ju här i vänersborg igår och spelade. och jag stod med sara & malin nästan längst fram! tog i kims (kkv) hand bland annat.. haha *lycklig*. dör ju var snygg han är.. inte nog med att han är snygg på bilder utan han ser ännu bättre ut irl! synd bara att han har flickvän redan...

nu ska jag snart bege mig mot överby med min älskade vän malin! vi ska planera inför midsommar bland annat under en fika och shoppa :D


GN

trots den urusla senaste timmen bjuder jag på en bild där jag verkligen är glad & lycklig för det är det jag önskar att jag var just nu

www.nattstad.se/fannypetrine

glöm inte att kika in här då & då oxå!
 

gbg imorgon!

träningen var awesome och nu är jag död x 1000. men sista dagen imorgon på jobbet. ska bli underbart att äntligen få sommarlov på riktigt hehe ;) 
 
btw så drar jag med malin & alex till gbg imorgon vid 1 ungefär. först ska vi kika lite i affärer sen ska vi på kurs inför ett sommarjobb som vi alla tre har fått i sommar. ska bli grymt kul faktiskt, äntligen få komma iväg & göra något!!
nu blir det sängen för min del, puss goiiingar
 

äntligen lite längre

satt och skummade igenom alla bilder som jag tog på sebastians student och fann dessa två där man ser hur långt mitt hår faktiskt har blivit! man själv ser det ju aldrig så som man ser det på bilderna nedanför. jag vill dock ha minst tio cm längre haha.. men ska inte klippa mig fören efter sommaren nu så jag hoppas att det kommer växa iaf tre cm till innan augusti. det gör det nog om jag sköter det på rätt sätt :D
ett av mina mål här i livet är ju att få långt hår så därför var jag bara tvungen att visa er haha!


världens bästa lag, älskar er brudar!!


har haft en underbart rolig kväll med tjejerna, maten var supergod, lekarna gjorde att vi alla fick kramp i magen av skratt och allt var perfekt verkligen!

fler bilder får ni imorgon, nu ska jag sova & ladda upp för en ny dag med jobb och träning imorgon. natttiinattii


t r ö t t

hej på er, är helt slut i armarna och ryggen efter att ha passat mina små söta barn hela dagen idag och igår. bara två dagar kvar nu. men det är faktistk riktigt kul och dom är alltid lika glada vilket gör att man själv blir på bra humör och bara njuter av att få vara där nere i hallarna!

nu är jag bara hemma snabbt för att göra mig iordning innan jag drar iväg till tränaren eva på onsjö! där vi ska ha en lagkväll med gymnastiken. det blir bland annat grillning, tipspromenad och bad i poolen vad jag vet sen får vi se vad som händer mer. ser fram emot en kväll med mina goa brudar iaf! 

men nu har jag bråttom, vi hörs ikväll eller imorgon. tjiiiing


finns ingen som dig, min line



skulle förmodligen kunna sitta här och skriva i flera timmar om jag någon gång skulle bli tvingad att beskriva hur mycket den här tjejen betyder för mig. föreställ er en sådan där bästa vän som alla drömmer om - det har jag. och det är hon ni ser på bilden.

line? du är en helt fantastisk, underbar och oslagbar vän för mig. alla gånger du ställt upp för mig när det verkligen varit nära total depression, kommer jag nog aldrig någonsin kunna tacka dig tillräckligt för. dina ord, dina tankar och dina kramar är något av det finaste en människa kan få ta del av. jag vill att du ska veta att jag blir helt jävla överlycklig bara genom tanken att du går på samma jord som mig, låter helt knäppt men bara att vara medveten om att du alltid finns där gör att jag känner mig trygg på något märkligt sätt. det finns ingen som förstår mig så bra som du och anledningen till det är antagligen för att vi båda alldeles för ofta lyckas hamna i lika jobbiga situationer. så mycket som jag lärt mig från dig kommer jag nog aldrig göra från en annan vän. tack för att du finns i mitt liv.

jag älskar dig, av hela mitt hjärta. och det är något jag alltid kommer göra. min allra bästa vän!


jag & bästa vännen alex igår!

så glad att jag har dig!!

gympa-skolan

heeeej
kom nyss hem från gymmix där jag varit sedan 8 i morse, jobbar på gympaskolan & barnen är jättesöta hihi. var dock helt död när jag vakna eftersom jag bara sovit ca tre timmar. men det var det värt efter den grymma kvällen igår!! var riktigt kul faktiskt och med 36 grader i poolen tror jag nästan alla badade. 

men är som sagt riktigt trött nu så ska försöka sova lite innan min egen träning som börjar 7. hörs sen! 


saturday

hej på er godingar!
har precis ätit tacos med mami&papi och väntar nu på att mina fina vänner ska komma hit så vi kan börja förfesta lite. för sen tar vi bussen vidare till en fiesta, ska allt bli kul, lite nytt folk osv :D 

ska dock upp tidigt imorgon och jobba på gympa-skolan här i stan.. men det är inte så länge & det ska jag nog ta mig igenom får vi hoppas. men ja, hoppas ni också får en riktigt bra lördag, puss



fyra fanny


skolavslutnings-outfit






fotograf: filippa nilsson, syster min!
klänningen är från favoritaffären new yorker.

avslutningsfika


kolla in mina goa & snygga kompisar eller!? bara att höra av sig om ni vill ha nummer ;) heheh.
nej men efter avslutningen i skolan drog jag med alex, albin & adam till stan för en fika på nordfeldts! hur mysigt och trevligt som helst. bästa vännerna har jag!! 

nu har jag precis varit ute med syster i trädgården och tagit en jäkla massa bilder som jag visar er snart. 
klockan 3 ska jag med la familia till stan igen för att kolla in alla studenter och efter det in till grannen sebastian för att fira!! planerna för kvällen är inte riktigt klara än så vi får se.. men förmodligen blir det att dra till parken och kolla in mange makers :D 

laaater, puss!

balen 2012


min fina gymnastikkompis rebecca & hennes dejt axel - min goa granne sebastian med dejt - härliga kompisarna johannes & markus!

ååh alla var så himla fina verkligen, och kolla in rebeccas klänning!! DÖR så jäkla vacker!
kan ju inte annat än att själv längta till min egen bal, student osv.. bara två år kvar hehe.. 
dock ska jag ju sy upp min egen bal-klänning när vi åker till thailand i höst, så måste ha bestämt mig hur den ska se ut innan vi åker dit! 

nu drar jag och tränar och efter det blir det film hos alex i stan med mina bästa. puss!

gårdagen - jag&kompisarna



fler bilder får ni så fort jag fixat dom! puss

mot stan med bästavän för att kolla in alla fina bal-klädda studenter


film med sis

hej på er!
träningen var gryyym och jag lär ha träningsvärk imorgon, älskar gymnastik! WIIIEE.
har precis ätit två ägg (massa protein JADÅ) och en banan. tummen upp.
just nu ligger jag i sängen med bästa lillasyster, liplip som jag kallar henne, & tittar på spiderman 1. vi byter även över till fotbollen ibland men filmen är bättre när det inte är sverige som spelar!!

imorgon är sista seriösa skoldagen i ettan på gymnasiet. det känns helt sjukt att tiden gått så fort!? men ska bli helt underbart med sommarlov såklart. som alla andra redan sagt :D
hoppas ni får en go kväll så hörs vi imorgon!

träning på g!


oväääärt

har inget att skriva förutom att skoldagen var riktigt ovärd och att jag vid 7 ska iväg på träning med bästa brudara + killar idag tror jag..? taggggad!


the best of them all


förlust för sverige

blöööööh var tråkigt att sverige förlorade mot ukraina.. riktigt surt ju! hade trots förlusten för sverige en go kväll hos peter med ca 12 härliga människor. så det var en bra stämning när det blev mål och när det var nära att bli mål och jaaa ni fattar ;) haha!

nu ska jag kika runt på lite bloggar & sen sova! PUSS PÅ ER

bilder: aftonbladet.se

frågor - svar

Svar: Alltså jag brukar inte göra något speciellt.. brukar ha det som det är förutom ibland då jag bara plattar luggen och håret framme vid ansiktet eller vad man ska säga? haha :)
använder alltid moroccanoil (bildeeeen) i håret sim är en olja som går in i håret och stärker det så det inte går av. Den gör  även frissigt hår lent och glansigt. Tanken är att man ska använda oljan i håret nästan varje dag för bästa resultat och den funkar verkligen. Bästa produkten jag användt till mitt hår iaf! REKOMMENDERAS STARKT.


Svar: Hejhej! 
Eh jag använder mest moroccanoil som jag skrev ovanför! Bara att dra igenom håret så är det klart :)
Tack så jättemycket! Kraam

måndag

albin - alex - jag - musse - martin i helgen! bääästa ni.

skolan idag var chill, hade inte en enda seriös lektion typ eftersom alla kurser är avslutade. härligt det!
idag ska jag försöka få ordning på min mobil och ikväll blir det fotboll med klasskompisarna hos peter.
hörs sen! :)

kör bara kör - sommarplåga


haha kolla goe videon oxå!

deprimerad

sitter verkligen och deppar över att jag inte har mobil..tröstäter godis för att må lite bättre :(
som jag sa till line förut så blir man faktiskt lite handikappad utan den. man måste vara inne på datorn för att få kontakt med någon, kan inte kolla instagram, fb eller ringa ngn när man vill osv.. fan vad det suger :( hoppas innerligt att det går att fixa innan sommarlovet!!

min eftermiddag/kväll har varit super iaf! tränade mellan 5-6 och sen blev det donken med line albin & simon. sen vidare hem till simon där vi bara tog det lugnt, skratta & lyssna på musik. har fina människor kring mig hela tiden!

nu ska jag kolla tv en stund med pappa & sen nana. laddar upp inför sista veckan i 1;an på gymnasiet - HELT SJUKT vad tiden går fort!?!?


mobilen sönder

mooorning
kvällen igår var riktigt bra fram tills jag och en kompis blev iputtade (tror jag?) i vattnet. var väl typ i chock efteråt eftersom jag skakade hur mycket som helst och frös som aldrig förr. tur jag har fina kompisar som lånar ut kläder och tar hand om en osv. till sist kom iaf bästa albin och tog mig hem sen somnade vi runt halv två någon gång.
surt att det hände för jag vet att hade det inte gjort det hade kvällen varit den bästa på länge.
jaja, får trösta mig med att jag har hela sommarlovet framför mig. roligaste på kvällen var nog iaf att hannisen var med mig och mitt "gäng". händer inte så ofta men när det väl gör det så är det bäst för då har jag alla mina närmsta vänner med mig!!

idag blir det förmodligen uppvisning på sanden med truppen även om jag inte mår speciellt bra. men det löser sig får vi hoppas.

btw så är mobilen paj eftersom den låg i fickan när jag åkte i vattnet.. suger riktigt mycket & därför får ni även vänta med att se bilder. men här är iaf en på mig och bästa!!

AQUA BLÅ


aqua blå!! eller?

kvällen blev inte alls som jag föreställt mig, var taggad till tusen på att festa med vännerna men nepp så blev det inte. får hoppas att det blir av imorgon istället.
har iaf haft en väldigt fin kille hos mig nästan hela dagen. tror han kommer hit snart igen och gör mig sällskap framför en film med massor av onyttigheter hehe.. det är ju trots allt fredag kväll & det spöööregnar ute. deprimerande för fasen..

image description

REN JÄVLA LYCKA


off to school


Sängen nästa

Haha det blev en händelserik eftermiddag & kväll, berättar och visar mer imorgon. Natttiii
(jag & bästa vännen klara på bild från idag!)


mellanmål innan studentfirande


heeeej
skolan bestod endast av 1 h idag. gjorde bland annat nationella muntliga i matte.. gick helt okej för att vara mig tror jag (jag är verkligen värdelös på matte!!). nu ska jag äta upp mina goda jordgubbar sen börja göra mig iordning för att möta upp mina fina kompisar klara och josefin! vi ska sen cykla vidare till mariedal där vi ska på studentfirande för vår gymnastik-kompis johanna. ska bli riktigt kul faktiskt!

så vi får höras ikväll, tror jag tar med kameran! om inte har jag ju alltid iphonen. tjiiing

röstarösta

Nu är det såhär att jag behöver eran hjälp igen! Denna gången handlar det om min kompis Sandra som är med och tävlar i en sångtävling. Det hon är med och tävlar om är att få medverka i två av diggilo gängets spelningar i sommar!

Så om ni vill hjälpa henne så gör ni såhär:

1. Klicka här för att gilla denna sidan. 
2. När ni gillat den sidan klickar ni här och röstar på Sandra.

Det tar typ 5 sekunder av erat liv så kom igen, in och röstaaaaa!


sveriges nationaldag

heeeej, ska strax dra mig mot favoriten en bit härifrån men innan det ville jag bara kika in här!
idag har jag knappt gjort någonting förutom att fixa min fula utväxt, håret har inte torkat helt ännu så vet inte hur resultatet blir men jag tror det blev helt okej iaf! tur jag har en mamma som är duktig på sånt! hehe skönt att vara helt blond nu över sommaren :D

är det bara i min familj som vi inte firar nationaldagen? verkar nämligen som att nästan alla mina vänner och deras familj/släkt gör det? hmm.. jaja, inte så viktigt tycker jag. finns ju roligare saker att fira menar jag haha.
men nu får jag skynda mig, pussss

hahaha en gammal bild från när jag sist slinga håret

Världens sötaste kusin


satsar till tusen på träning & kost denna veckan, YEAH

haalluu!
träningen förut var riktigt grym, slet ut mig rejält under nästan två timmar och inte nog med det så sprang jag hem också! kör all in denna veckan när det gäller träning och mat. känns hur bra som helst och nu är min kropp helt död och bara längtar efter sömn. så det ska vara!

imorgon är det nationaldag vilket innebär ledighet. har inte några planer för dagen förutom att träna och byta lakan på min säng (intressant va?).. sen en annan grej också, men det tar jag inte upp här. fast ni lär nog märka det så småningom :D

nu ska jag spela lite subway surfers på mobilen och sen nana. vi hörs imorgon, godnatt!!

bilden är från tidigare idag, innan jag drog till skooolan

peach

& här kommer en liten sneak peak på min skolavslutningsklänning! (inte helt säker på om jag ska ha den än men det lutar mot det..)


: äälskar verkligen shortsen! sitter hur bra som helst på och färgen är ju underbar!!

jumpsuit

NEJ jag har INTE redigerat mina ben som kissie brukar, det är faktiskt mina fula lår-muskler som gör att mina ben ser ut så.. :(

det här fina plagget var iaf något av det som jag fick med mig hem från jönköping. köpt i favorit-affären new yorker!

pinsamt dåligt av mig!!

hej på er!!
har verkligen varit pinsamt dålig på att blogga de senaste dagarna.. men min enda anledning är faktiskt helt enkelt att jag inte har orkat. men nu fick jag sådan ångest över det att jag var tvungen att kika in här och skriva innan jag går och lägger mig.

helgen i jönköping var helt underbar. njöt verkligen av att komma hemifrån ett tag och bara spendera tid med min familj och världens bästa mormor&morfar. fick ju som sagt med mig en del kläder hem också som många av er vill se, men jag visar er allt det imorgon (och det kan jag faktiskt lova eftersom jag inte börjar skolan fören halv 4)!

men ja, från och med nu lovar jag att inte vara så kass med uppdateringen. hoppas ni mår bra iaf! hörs imorgon, puss!

F


Det blev en del! Visar er allt när jag är hemma i vbg igen :)

Tack världens bästa mormor & mami, love you!

 


ANTOOON WIIHU

Värdig vinnare!


i jönköping! & wikipedia lääär ju ha fel om vem som vinner..

tjeeeena, sitter här hemma hos mormor & morfar i jönköping med dom, mamma & syster!
vi sitter och kollar på let's dance finalen, pratar och har det supermysigt. älskar verkligen min familj & släkt (familjekär som jag är hehe..).
vem tror ni vinner!? själv hoppas jag självklart på snyggaste anton, nästan så det är olagligt att vara så snygg känner jag.. haha synd att han är bög annars hade jag lätt försökt få kontakt med honom :D eller?..

jaja, ska sova tidigt ikväll för är hur trött som helst. dessutom ska vi in till stan tidigt imorgon och shoppa loss!! ska göra slut på alla mormors, morfars & mammas pengar!! wiiieeee. haha närå, men kan ju alltid hoppas på ngt fint. hade iaf tänkt leta efter en skolavslutingsklänning. har tänkt mig antingen en blå eller vit. men vi får se! dom har ju min favoritbutik New Yorker här.

btw, har ni sett att Wikipedia redan skrivit in att vinnaren av let's dance 2012 är Molly!? Länk hittar ni HÄR.
röstningen är ju inte ens avslutad så ingen aning om hur dom tänkte där...?

mycket text, lika bra! haha superbra humör ikväll, pusss


bjuder på en oldie då jag sitter vid morfars, enorma (läs: lika stor som en tv!!?!?) laptop!

Spelar golf i regnet, svinkallt!!