frågor - svar


Svar; Jo, jag ska byta design helt och hållet så fort jag fått till bra bilder som jag är nöjd med :)

Svar; Och vem fan är du som inte vågar stå för det du skriver? Mina vänner är världens finaste. Finare vänner än vad du någonsin kommer få så stick och brinn idiot. 



1. Jag önskar mig en Macbook hehe.. och om jag nu får det så är det inte mycket annat jag kommer få ;) men om jag inte får det önskar jag mig det gamla vanliga.. iPhone-skal, pengar, smycken, parfym, någon tröja jag pekat ut osv :)
2. iTunes! 

Svar; Oj haha skrev fel på naris, menade nasir * kooregani och anton lindhal! :)

wääääh

heeeej snyggingar.
sitter och skriver på min bokrecension som ska vara inlämnad idag. efter det ska jag fortsätta med träningslära och sist men inte minst matte i någon eller några timmar.. rolig dag! eller?..
skolan var iaf chill, börjar sakna filippa nu som varit sjuk sen ett tag tillbaka då hon var dum och badade i lördags haha. pucko är vad hon är :D

men vi hörs senare, får ta tag i allt som behöver göras nu. puss

"kan du akta dig lite för min glass smälter?"

riktigt go träning och nu blir det duschen och efter det sängen.
taggar inför helgen oxå, ska bli riktigt kul! men mer om det senare.
vi hörs imorgon! /F
ska klippa mig den 20;e och färga/slinga håret den 27.. är himla sugen på att göra bruna slingor som jag har på bilden ovanför, men vet inte om jag vågar.. fast isåfall färgar jag tillbaka till det blonda till sommaren igen. men blubb, någon som har något tips? eller vad tycker ni??

Överby

Hej på er. Som jag skrev igår har jag haft fullt upp idag därför dåligt med inlägg. Sitter iaf på bussen hem med bästa bredvid mig, vi ska ju träna vid 6 oxå i ingen av oss är väl speciellt taggade men ändå! Bara att köra.
Men vi hörs ikväll, puss!


ledig imorgon!

tjena! sitter här o snackar med världens bästa lillasyster. alltid lika mysigt.
och vet ni vad? jag är ledig imorgon! den känslan är inte att leka med asså, så goooooo. ehhe..
nje men, ska upp tidigt för att åka till överby med min line och sen hem för att plugga innan jag åker iväg på träning. så ser min dag ut, alltså inte speciellt mycket till ledighet .. men gött ändå!

förresten, blev tillfrågad av anton att vara med i hans lag på lussebandyn och jag sa ja.. så nu ska vi se hur detta går. hahaa lär ju skämma ut mig men äsch, amn får ju bjuda lite på sig själv dessutom är det bara en rolig grej. vet knappt vilka som är i mitt lag.. men det är iaf jag, malin, anton, jacob, muriz, nasis någon emil och någon oliver.
tips på vad vi kan klä ut oss till? tänker inte avslöja min goa idé riktigt än... ;)

godnatt!

KOM IGEN, BEHÖVER ERAN HJÄLP

LÄNK till evenemanget!


mys innan första skoldagen för veckan

hej på er!

sitter i soffan med familjen och har precit ätit hösten/vinterns första jul-skink-macka med senap på, finns ju inte ord för hur gott det är tillsammans med en kopp te. mmhmhhhm.
håller även på att uppdatera min iPhone.. suger eftersom alla appar kommer försvinna och förmodligen mina bilder och videor eftersom säkerhetsgrejimojen fukka ur :( JAJA. bara att ladda ner allt igen.
men om jag inte har kvar era nummer så vet ni varför.

nu ska jag kolla lite till på tv sen gå och lägga mig. börjar halv 9 med spanska imorgon..kul.
pusss

första advent


gårkvällen

jag & goa musse!
alex & adam med varsin "pinne" från ica - martin som cuttade sig själv och sen kleta ut blodet i ansiktet...

haha några bilder från gårkvällen. bästa på länge verkligen.. vid 1 inatt när jag skulle gå hem med sällskap av alex, adam o musse, dessutom så bär vi på tunga högtalare, och när vi går över hemköps parkering så hittar vi en kundvagn som vi lägger dom i plus kör varandra med. vad är oddsen för det!? haha tur man har ibland.
iaf, när vi kommit en bit och går på bron så kommer polisen och jag & adam lämnar över vagnen till alex som inget märker, men precis när de åkt förbi säger han "polisen kommer,släng över skiten bara!" och i nästa sekund ligger vagnen i vattnet. ramla nästan av skratt, haha så kul!
men nu ska jag fortsätta gosa med min lilla kusin agnes som vi passar under kvällen. puss på er!

iPod, iPhone, iPad... iTV?

huur bra lär inte den här tv:n vara egentligen? innan steve jobs dog hade han precis börjat en konstruktion av iTV och den släpps troligen någon gång under våren 2012 och vad jag tror så kommer den nog kosta en heeel del. men om den är lika bra som alla hans andra uppfinningar så kommer nog denna tv bli lika populär. eller vad tror ni ;)?

träning sen donkeN

aTJENa.
sitter och dunkar musik på mitt rum och taggar inför träningen. ska bli gött att få röra lite på sig. efter träningen drar jag med bästa vännen line mot donken för lite välförtjänad mat efter att vi svettats lite ;) hehe.. mums.
ännu senare efter det blir det anitngen fest i thn eller vbg, eller så blir det myskväll? återstår att se.

hoppas ni får en go fredags-kväll iaf! pusss

sooova

pluggat matte i nästan två och en halv timme, tänker fasen inte behöva göra ännu ett nytt omprov i matte!
har även druckit hemma-gjord chailatte, himla gott. nu ska jag läsa ut min bok sen blir det sova för min del.
vi hörs imorgon hörrni! tack för alla fina kommentarer förresten - ni är underbara!


wooosh

sjukaste statistiken igår... antar att många var intresserade av allt som hände.

outfit för dagen

svart skinnjacka - bikbok. grön stickad tröja - vero moda. svarta jeans - hm. halsband - barcelona. converse - present. vitt linne/vit blus - zara (?).

kände mig lite påhittig idag när jag skulle ta bilder, ville inte ha vanliga tråkiga så jag klättrade upp på vår mur utanför huset och satte kameran i stuprännan, klickade på självutlösaren och sprang bort till bilen för att klättra upp på den. här har ni resultatet haha..

nytt & anledningar

Bra-att-ha-necessär 49 kr, från Kicks.

riktigt snygg väska från accent, letat hur länge som helst efter än nu så det fick mig på lite bättre humör när denna hängde där inne i affären.. (ser betydligt bättre ut irl).

har varit kasst med bra bilder och bilder på mig det senaste, men det är såhär - mitt självförtroende har gått från toppen till botten på bara några dagar. jag tycker jag ser hemsk ut, mitt hår är äckligt och min kropp är den fulaste av allt. detta resulterar liksom i att jag tycker alla bilder jag tar ser bedrövliga ut och inte är värda att visa.
det finns många anledningar, men många är på grund av elaka och dryga kommentarer på bloggen (dessa godkänner jag inte därför kan inte NI se dom), det har verkligen sänkt mig totalt. det kanske inte syns på utsidan men insidan är verkligen helt sönder. 
med det här vill jag inte att ni ska bygga upp det igen eller skriva något, för det ska jag fixa själv. men nu vet ni iaf.

tycker om er! puss.

Sadan, mår han bra som människa?


Det här var i Augusti när det läckte ut privata bilder på mig på facebook, då var han snäll och brydde sig osv. Frågade hur jag mådde att han fanns där, som ni ser på bilden ovanför.



Sen det här skrev han på sin blogg för några dagar sen om de privata bilderna som läckte ut, men denna gången vänder han sig mot mig och skriver massa skit istället i ett försök att såra mig och där med få en jä'la massa uppmärksamhet - vilket han tyvärr lyckas med.
Sen det här förstår nog alla att jag kan polisanmäla honom för eftersom han på ett sätt hotar mig när han skriver att han vill sätta ett skott i pannan på mig, och även min kompis Eddie. 

Varför jag tar upp det här är för att jag vill visa vilken patetisk f'tta han är och att han endast gör det för uppmärksamheten. Så jag ber er, som står på hans sida att lägga ner all skit om att säga att det han gör är "bra" på något sätt. För seriöst, tycker ni verkligen det? Ni som följt min blogg vet hur dåligt jag mått över dessa bilder och att det är fruktansvärt jobbigt. Även om jag inte vill låtas proviceras av hans skit så gör man ju det automatiskt på ett sätt. Tänk er in i min sitatuion för en stund.
Sen vill jag såklart tacka alla er som skriver att han är en b'gjäv'el för det är han ju :D houuuj.

-

kass dag verkligen.
vi hörs imorgon.
- godnatt

video-inlägg?

wihooo.. bestämde mig precis för att göra ett video-inlägg under veckan som kommer.. sen får vi se om det blir så eller inte men man kan ju alltid hoppas att jag vågar haha!

en fin tjej som läser bloggen frågade angående min rygg också. och ingen vet egentligen vad det är men troligtvis är den antingen snebelastad, eller så har jag en inflammation eller så är det så att jag ärvt mammas rygg-skada, vlket skulle innebära att jag måste sluta gymnastiken eller iaf träna mindre. det skulle vara hemskt för mig verkligen för gymnastik-hallen är som ett andra hem för mig och dit har jag åkt flera gånger i veckan de senaste 8 åren nästan. skulle inte klara mig utan gymnastiken och brudarna jag har där så vi hoppas på det bästa.
NU SKA JAG NANA. PUSS

övningar till ryggen

Hej på er! det har varit en fullspäckad dag idag och ännu är det inte över.
först var det skolan, sen skippade jag sista lektionen för att först åka till ungdomsmottagningen och därefter till sjukgymnasten. där fick jag äääntligen mina övningar för att stärka ryggen (har ju haft problem med den länge nu, tror dock aldrig jag nämnt det i bloggen?).
kom nyss hem iaf och håller på att slänga i mig en risifrutti för att jag måste ner till stan igen,ska träna småtjejer!
sen när jag kommer hem blir det plugg - matte&svenska. 

så kan bli dåligt med uppdatering.. men ja så äre ibland! PUSS

Presenter från Line. Tack hjärtat!


Nu: Breaking Dawn


Restaurang

Hej på er!
Hade en riktigt mysig dag o kväll igår och idag väntas restaurangbesök och efter det blir det att sätta sig i bilen hem igen. Och ikväll ska jag på breaking dawn med mina Goa vänner Line o Toli! Ska bli riktigt roligt. Vi hörs!

image descriptionimage description

Kalas

Har världens finaste och bästa släkt!


Mot Skåne - Båstad!

heeeej!
har precis stängt väskan och gjort mig iordning för att sätta mig i bilen mot Skåneland. Ska bli mysigt även om jag nog hellre hade velat stanna hemma. Men efter att ha pratat med stina, gammelmormor, så ändrade jag mig lite eftersom hon lät så himla glad över att vi skulle komma. Och hon blir ju trots alls 90 år!!

farmor har dator där nere som jag kan blogga ifrån så vi hörs i eftermiddag. puussss

Viernes

aTJENA, har fullt upp idag och därför kommer det fortsätta vara dålig uppdatering tyvärr.. :(
sen imorgon drar jag iväg till skåne med familjen för att fira min gammelmormor som fyller 90 år. ska bli ganska mysigt även om jag inte alls är sugen på att åka bil ända ner till skåne.. men aja vad gör man inte för fina släkten.
men hur som helst, jag snart iväg & träna och efter det går jag antingen direkt till a-hallen där rasta cup spelas, eller hem till en kompis som har fest, eller åker till brålanda. kan inte bestämma mig riktigt för vad jag vill men ja, det löser sig!

vi hörs ikväll i think! om inte blir det iaf mobil-bloggning. puss&kram

1 år sedan... tiden går fort!

idag den 17 november är det exakt ett år sedan jag blev tillsammans med Ahmed. känns som att det var igår, gud vad fort tiden går. helt sjukt. men glad över att vi båda lyckats släppa varandra och gå vidare även om tiden vi hade tillsammans var en av de bästa i mitt liv. ångrar ingeeeeeeenting.

Alfapet

haft en riktigt bra kväll med min goa vän axel. vi har spelat Alfapet som jag letade upp på vinden, och jag vann med ungefär 20 poäng! ganska bra eftersom han är supersmart och går natur.. hehe.
men nu ska jag snacka klart med philip i telefon och sen sova. vi hörs imorgon hörrni! godnatt!

Ny skjorta, MQ 799:-

så mycket finare irl, men ändå... love it!

Fika med bästavän i stan!

Sitter på café sessan i stan med fina Jonna. Hur mysigt som helst.


Sängen väntar

Nu går jag o lägger mig! Vi hörs imorgon godingar. Nattiinattiii!

Charmig bild oxå, nice.


sugen på ett nytt iPhone-skal?

- här har ni ett!
haha asså jag fattar helt ärligt inte, vem skulle köpa ett sådant här skal? inte jag iaf kan jag lova
...däremot detta tror jag att jag ska beställa hem för att ha som ett lite mer "fest-skal", riktigt snyggt!:



båda två från SKAL-MAN som för övrigt har en hel del roliga saker att erbjuda. kika in vettja!

shopping!

fick med mig massor hem, det var egentligen inte planerat men kläder och annat smått&gott är ju aldrig fel direkt!
känns gött att lägga in lite nytt i garderoben. behövs nu inför hösten/vintern.

visar er imorgon när det är bättre ljus ute och så. blir bättre bilder och man ser tydligare vad det är för färger.
nu ska jag käka mitt godis som jag köpte förut och kolla tv.
nu äre inte jag utan syster som får sitta med läxorna - känns sååååå bra.
puss!

godis&bästa syster

två godispåsar gick på 85 spänn, nice! haha.. fetton är vi. men det får man vara ibland. right?
nu blir det iaf chilla lite sen iväg till överby med syster&mamma. ikväll kanske jag ska träffa jonna en sväng oxå! eller så blir det imorgon, vet inte ritktigt än.
puss på er!

frågor - svar

1. Det var en bowling-kväll + mat med familjen på buddys i trollhättan! riktigt mysigt. :)
2. Det är köpt på Kjell&Company (tror det heter så?) för 50 kr! Kram :D
3. För vi har ont om tränare typ.. och vi lär oss mycket av att träna med dom :D

Svar: Åh tack så mycket! Vad glad jag blir! :)) KRAM

träningen gick bra och jag snurrade äntligen runt i några dubbelvolter igen. nu blir det äta lite sen sooova.
nattiinattii fina ni.


Rubrik...?

Kom nyss hem från skolan (klockan 5!!) som har varit riktigt rolig faktiskt, dock segt att jag kommer hem så sent..
Meeen nu ska jag snart äta spaghetti o köttfärsås sen vid 7 ikväll ska vi träna med killarna! Hoppas det blir lika kul som vanligt. Men jaaa inget mer att säga - så vi hörs ikväll! Pusss


tips:

hittade detta tipset på en annan blogg som jag tyckte lät smidigt och kan dela med mig av!
gissar på att jag inte är ensam om att ha slitna hårtoppar?
iaf, om ni vill att hårtopparna ska bli bättre och starkare så använd er av honung! vanlig flytande honung som ni säkerligen har hemma. kleta på lite på hårtopparna och ha i det i 10 minuter innan ni noga duschar ur det.
har själv inte testat än men ska göra det imorgon och då kan jag skriva hur bra/inte bra det funkade på mig. vet dock inte om det ger resultat efter bara en gång men det märker vi! :)


Utkast: Nov. 14, 2011

hahaha snygg bloggrape av Martin i min klass.. farligt att lämna datorn i klassrummet ;)
har varit en lång skoldag, gick från halv 9 till 4 och sen gick jag direkt bort till gymmix-hallen för att jag skulle träna en annan grupp små-tjejer vid 5. brukar vanligtvis inte göra det men fick hoppa in och hjälpa till idag, lite extra pengar oxå! :)

kom nyss hem iaf och nu ska jag äta och plugga engelska. fullt upp hela tiden.. orkar inte.. aja.
vi hörs när jag är klar med allt, puss!

barcelona 2011.

Cha Cha Blwoggen!! ;*

Hej, idag har jag cwhillat i swennersborg XD Jag har fettttt tråwkigt på MEDIA LEKTIONEN!!! ;( Mwen som twur så har jag ju MUSSEBOIII och FANNYGIRL!! vid min swida! så gatt!!!! puss puss vi hörwer!! <33333 ;* /Martinboii!! <333

avslutar veckan med lite spanska-plugg, wihu!

hej på er, tränade förut och det gick faktiskt riktigt bra + att det var en rolig träning. nu ska jag läsa igenom mina spanska-glosor, läsa i min svenska-bok sen sova och ladda upp inför en ny vecka med massa skol-arbete..
vi hörs imorgon, puss!

gårkvällen hos mig:

hade en riktigt bra kväll med mina fina klasskompisar + lite annat folk igår. hög musik, mycket dans, kortspel osv.
hoppas det blir fler sådana här bra kvällar i framtiden.
just nu sitter jag med filippa bredvid mig och pratar om allt typ. hon ska dock ta bussen hem snart och jag ska sätta mig och plugga innan träningen. pusss

Go kompis

Smidigt Alex!


NU KÖR VI


nu:

BLOGGAR SNART - STÄDAR RUMMET OCH SKA SNART UT & ÖVNINGSKÖRA :D !



många har frågat om halsbandet jag har på bilden, och det är köpt i Barcelona! :)

Hos Line, igen!

Är hos Line med henne Musse o philip, vi kollar på saw 6 som för övrigt är riktigt läskig. Mamma hämtar mig vid halv 12 då ska jag hem o sova. Puss!


ÄNTLIGEN!

nu får ni akta er ute på vägarna ;) wiiiih

22.46

min kväll har hur som helst varit väldigt mysig och ni som följer robinson* (ngn snäll människa påminde mig om detta, skrev Idol först haha skyller på att jag är trött :() håller nog med mig om att Mats var en värdig vinnare! philip, gullig som han är, följde mig hela vägen hem så jag slapp gå ensam från line. dock var det svinkallt..

nu ska jag läsa ett kapitel i min bok sen sova. hörs imorgon! nattiii

fulaste bilden men den får duga för jag orkar inte leta upp någon ny

hos line!

tjeeenare godingar, sitter hemma hos fina line just nu. vi har ätit mat precis och ska hitta på ngt skoj nu i guess.
senare ikväll tror jag philip adam och musse kommer hit en sväng så drar vi igång en go film med popcorn.
laaaater /f

line fick äran att välja bild och valde denna otroligt charmiga på mig och bästa kompisen kristoffer.... fråga mig inte vad han sysslar med dock.

matte - omprov, måste klara detta nuuunuunnuuuu

waaaaah pluggat som en idiot nu för att klara det jä'la omprovet i matte om en halvimme. börjar tolv så hinner plugga ytterligare liite till innan jag cyklar iväg. lycka till till mig själv säger jag bara.. kan behööövas.

vi hörs när jag är hemma, runt 2 någonting skulle jag tro. puss!!

dagens enkla outfit

bråttom!!



November 2010



nästan exakt ett år sen jag gick runt såhär i håret nu.. är lite sugen på att färga det faktiskt, med samma lila nyans :) eller? ahahaha aldrig. fyfan jag är blond och kommer alltid vara. =D

skooolan

heeeelt glömt borta att svara på era kommentarer - gör det ikväll!

sitter för tillfället i skolan med filippa, alex, peter & adam, vi ska göra ett grupp-arbete om vindkraft. en stor fördel för oss är då att både jag och adam har vg&mvg arbeten inom det från 9;an så vi behöver inte göra speciellt mycket. CHILLL.
i eftermiddag ska jag till trollhättan och hälsa på edin, samt plugga matte så jag åtminstonde klarar omprovet imorgon.. haha :(

Deppig kväll, igen

Hej på er. Ledsen för den urusla uppdateringen dom senaste dagarna men det har hänt saker som jag inte mått så bra över. Jag antar att de flesta någon gång har jobbiga perioder i livet och jag har en sådan period just nu, då allt bara känns värdelöst. Men det blir bättre snart, som många av er sagt till mig.

Sitter iaf för tillfället och kollar på tv med pappa samt äter godis. Ska dock dra mig mot mitt rum snart för att sova.
Bättre uppdatering imorgon, lovar verkligen det denna gången. Kram!!


Fetton är vi allihopa, allihopa

Vi kör på 'lillajul' i skolan, laddar upp med pepparkakor, julmust o choklad!
Slutar vid halv 5, hemma runt en kvart efter det - bloggar då! Pusss


Fotbollsgalan 2011



sitter och kollar på fotbollsgalan, förvånade? - kan förstå det! eftersom ni vet att jag egentligen inte tycker fotboll är speciellt intressant. men det lockade faktiskt mer än att sitta och kolla på ensam mamma söker..
är på lite bättre humör nu också tack vare några goa kompisar!

ÅRETS SÄMSTA DAG???

fyfan, är så sjuuukt jäv*a sur så det finns inte.. &%&"&%#/&#"!!!!!

okej. ska förklara varför;
1. Jag fick mitt första IG idag.. matteprovet.. hahaha var redan väntat men ändå.. taggar omprov på torsdag.
2. Kommer hem och öppnar ett brev som innehåller min mobil-räkning, ÖVER 1000 kr. glada föräldrar - absolut.
3. Jag har ingen cykel att ta mig någonstans med... sjukt irriterande verkligen.
4. Någon har snott 150 kr från mig.

om någon lyckas få mig på bra humör idag kommer den personen vara min gud i en vecka. HEJDÅ
bild från förra året.

Bara för Malins skull..

..som jag bloggar nu. Har ingen rolig bild att bjuda på och inte heller något intressant att skriva.. Men aja, vad gör man inte för sin bästa vän?
Träningen gick iaf bra och jag körde på även om ryggen gjorde ont, tur att mamma ska ringa sjukgymnasten imorgon!

Är inte taggad på skola överhuvudtaget, visst ska det bli kul att få träffa Filippa och alla andra Goa klasskompisar, men allt plugg o alla prov osv.. Ååh stryp mig.

Nu ska jag sova iaf, vi hörs imorgon! Puss&godnatt.


Påväg till hallen

Hej på er! Ska träna mina små tjejer i gymnastik nu en timme o sen ska jag träna själv i 2 timmar oxå. Min rygg når inte bra idag men jag får vara med på det jag känner att jag klarar av.
Helgen har verkligen varit toppen och imorgon blir det skola igen. Inte Pepp alls på det men tur jag har en go klass iaf.
Jag bloggar igen ikväll, puss!


"så piggar svenskarna upp sig i höst"

stämmer ganska bra enligt mig!

Världens finaste lilla kusin, Agnes 6 månader

lilla skruttan hjälpte mig även att öppna presenterna. haha så söt :')

presenter

hörlurarna fick jag av min morbror och hans tjej karin, ljudet är helt sjukt bra och jag är så nöjd med dom!
sen fick jag hårprodukter av min faster, ghd var tydligen det bästa hon använt till sitt hår (hon har exakt samma kvalité och ruffs som mig) så det ska bli spännande att se hur det fungerar på mitt hår! + silkesdroppar.

Kalaaaajs

Hannisen är här och hälsar på!! Världens finaste och bästa vän.


HEJ

sitter och väntar på att mitt hår ska torka... tar typ 3 timmar innan det är helt torrt så lär ju få vänta ett tag till.
men hur som helst, nu är min "stora" släkt påväg hit, mormor och morfar är ju redan här men mina små kusiner lykke och agnes med mamma och pappa. släktkalas på g nu igen, men denna gången är det mig vi firar! så får ju ännu mer presenter idag. NICE. visar er sen vad jag fick.

nu ska jag ta och sminka mig, sen hitta ngt att ta på mig. visar er outfit-bilder senare, puss!!


!!!!!!!!!!!!!!!!

är så sjukt jävla förbannad, någon eller några idioter har snott min cykel.. fattga jävlar.. ÅÅÅÅÅHHH

freeeedag

vaknade vid 12 idag av att pappa stormade in i rummet och sa att zack behövde gå ut, så det var bara att hoppa upp och gå en promenad med honom. sen ringde mamma och bad mig åka med henne att handla, och snäll som jag är gjorde jag det! blev mat för nästan 2000 spänn, snacka om att det blir kalas i helgen! haha..
nu ska jag äta lite lunch sen träna! och ikväll blir det antingen att dra ut med brudarna eller vara hemma med familjen & mormor&morfar. vi får se vad jag är på för humör :)
vi hörs sen - tjing!

Idol


antar att de flesta redan hört vad som hänt André? men tänker ändå visa er som inte sett. han har ju fått lunginflammation och är tveksam på om han kan ställa sig på scenen och sjunga ikväll, jättetråkigt enligt mig eftersom han är en av mina favoriter! för, om han inte ställer upp ikväll diskas han ju automatiskt från tävlingen, så hoppas han iaf orkar resa sig upp för att sjunga en 3 minuters lång låt. heeeeja andré

glömde berätta att:

Edin driver en egen blogg som jag tycker ni kan kolla in på, väldigt söt kille med grym stil och personlighet, sen gillar vi ju alla killar som bloggar! ellerhur ;)?
EDINS BLOGG

Trollhättan

tjeeenare!
dålig uppdatering idag igen, kass är jag... men ändring på det blir det genast.
jobbet på etage förut gick superbra och jag är nu ungefär 400 kr rikare. inte dåligt för bara några timmar =D
efter jobbet drog jag med line till thn, träffade på lite goa människor, bland annat edin & mark som ni ser på bilderna nedanför. väl inne på emmas klubb var det ganska segt, men det funkade iaf. nu taggar jag morgondagen ist som ser ut att blir riktigt bra.
godnatt godingar!

mark till vänster och edin till höger!

Matte & Empa - Första klass. BÄSTA HITILLS


städar och grejer

waaah nästan 1000 unika besökare igår igen, hade ju över 1000 senast förra veckan! underbart! :D
håller på att städa för fullt hus just nu men ska snart bort till farmor och sola i en kvart. ska iväg och jobba vid 17.30 - 21.00 på etage senare, och efter det blir det Emmas i Trollhättan med Line, trodde inte jag skulle hinna men jobb-tiderna ändrades så det ska absolut bli kul!
Någon mer i min ålder eller äldre som ska dit ikväll?

lite av det jag fick idag! nu blir det sängen för min del, godnatt fina ni.


wiih

nej men åh, har jag inte världens finaste kompis som går in och gör ett inlägg till mig på bloggen? tack bästa, bästa hannisen! älskar dig massvis!!

TJENARE. här sitter nu en glaad 16-årig fanny. vid 9 i morse kom familjen sjungandes in i mitt rum med frukost på sängen och presenter. visar er senare vad jag fick! (dock inte så mycket eftersom den röda jackan var present och kostade en del).

men än är det inte slut på dagen, för vid halv 6 ska jag med familjen iväg på en överraskning som de fixat till mig! har verkligen försökt komma på vad det är vi ska göra men kan inte komma på det.. vi ska tydligen vara borta i över 3 och en halv timme iaf, så det är ju något som tar tid. aja, ska hur som helst bli väldigt roligt!

kvällen ser ut att leda till fest, måste ju fira att jag fyller år! ;) hehe. men mer om det senare, nu ska jag fixa mig lite och äta. pusss!


2 NOVEMBER - 16 ÅR


GRATTIS BÄSTA VÄN!

Idag är ingen vanlig dag för att idag är Fannys födelsedag.
Hoppas att du får en superdag vännen och att du får spendera den på exakt det sätt som du vill ! och kom ihåg att du ska få en banjo av mig så att istället för att gå ut och festa ska du sitta inne och nöta på den.
Glöm inte hur bra du är tjejen,
älskar dig bästa du !

:


pinsamt.

hej på er!
direkt efter jag skrivit förra inlägget drog jag iväg till överby med line, så det blev ingen hel-dag i min goa säng. haha. tur det kanske? så det händer nått!
vi tog iaf hennes moppe dit ut och åt god mat + shoppade lite. för min del fick jag med mig två nya iPhoneskal hem. det rosa och det genomskilninga som ni ser på bilden nedanför!

haha förresten, måste berätta vad jag råkade ut för. vi satt och åt på en restaurang och bakom mig så sitter det en kille med huvudet ner i telefonen. efter ett tag får jag ett sms från mark i thn där det står "titta bakom dig". så jag trodde ju givetvis att det var han som satt där, så jag svarade, är det du som sitter bakom mig? och fick svar tillbaka att ja det var han och han tyckte jag skulle komma fram och hälsa. så jag gick fram till han när vi ätit klart och sa, "tjena, allt bra eller :D ?!" han; jadå, det är bra. jag; ahmen härligt! han; eh ah... känner jag dig? och jag kollade förvirrat på line och sa sen; men är det inte du som är mark? han; nej? jag heter jacob. jag; jaha oj, då måste jag tagit fel. hejdå!

HAHAHAHA höll på att dö. sprang sedan därifrån illröd i ansiktet och ringer upp mark som säger att han bara drivit med mig. och självklart var det ju bara ren slump att den där jävla killen satt där.. fyfan vad jag skämdes :( line vek ju sig självklart dubbel av skratt. vilket jag kan förstå för det måste sett så himla dumt ut. och han måste ju undrat vad jag var för en person som bara gick fram och trodde han var någon jag kände... usch. 

nu blir det iaf träning! (lång text men yäs, + till er som orka läsa haha) pusss.


November

ligger fortfarande kvar i sängen med vovven min som sällskap. känns som en sån där dag då det är meningen att man ska det.
lyssnar även på en gammal goding som jag tänker dela med mig av bara för det är så bra.
Zac Harry - Spring Nana