kärnan i äkta vänskap är att tillåta varandra små felsteg

godnatt godingar!

new stufffffs

bikini från cubus, sitter perfekt på :D supernöjd!

högtalare till min iphone (passar även till datorn), kostade 249 :- och den är grym! ljudet är toppen och den är väldigt smidig att ha med sig när man ska iväg med kompisarna osv :D köpt på kjell & co!

ge mig?

Navelsmycke med 5st CZ!

 

ååååh vad fin denna navel-piercingen var... funderar starkt på att beställa en (eller två..?)
behöver en ny nu inför sommaren på min bruna mage, och denna skulle nog passa perffa!
ni hittar den HÄR.

men jag har beslutsångest, vilken färg???


party på en onsdag

hej på er mina fina!
hade en riktigt bra dag igår. skolan var chill och vid halv två tog jag bussen till överby där jag mötte upp line. fick med mig lite allt möjligt hem, bland annat de shortsen jag lagt upp bilder på redan,resten får ni se sedan! fick även med mig det orangea linnet jag har på bilderna nedan. lite udda färg men jag älskar det! man ser så brun ut hehe..

runt halv sju drog jag iaf mig ner till alexander i stan där resten av gänget var, förfesten var igång med go musik, världens bästa vänner & dricka. vid halv tio tog vi bussen till väneryr där festen var i full gång!
lite nytt och lite gammalt folk, en bra blandning iaf och jag hade hur kul som helst.

såhär såg jag ut igår (mitt hår har ju faktiskt blivit ganska långt nu! eller vad säger ni? :D):

och här är några blandade bilder från förfesten hos alex. jag, malin, filippa, musse, sara, hampus, martin är det som står för bilderna!:

crochet shorts


gina tricot 249 :-

PARTY MED BÄSTA VÄNNERNA

Nu kör vi!!


inaktiverat facebook-konto...

sitter i skolan och jobbar med kroppsspråk med några av mina goa klassisar!
upptäckte även nyss att mitt facebook-konto har blivit inaktiverat?? ingen aning om varför.. haah! jaja, tror jag klarar mig fint utan facebook ett tag, eller vad tror ni? ;) är man så beroende?..

slutar skolan runt halv 2 och ikväll blir det party! taggad till tusen!!
hörs sen, pussss


GREY

hejhEEJ
kom nyss ut ur duschen och innan dess från träningen som gick bra trots min dumma förkylning!
skolan var också väldigt chill, har nästan inga lektioner nu när alla kurser typ är klara och betygen satta.
håller på att skriva på min rapport i samhäll/media som ska vara inne också.. är lite sent ute men vi har faktiskt inte alls fått så mycket tid som jag räknat med att vi skulle få i skolan.. så den får bli inlämnad en eller två dagar försent! jaja så kan det gåååå.
nu ska jag spela spel på min iphone, smsa lite & sen nana. sovmorgon imorgon, ilggötttt. puss!

bjuder på tre gamla bilder från en solig dag i höstas!

beroendeframkallande iphone spel

Subway Surfers

Det här spelet är typ det enda jag och mina närmsta kompisar i klassen ägnar vår lediga tid till i skolan.
började spela det i förrgår och är helt fast, grymt kul! ni måste prova.
ligger etta på gratistoppen på App Store :D


Chillar i solen på rasten


Donken

Blev en tripp till donken med Albin Line Simon & Andreas för att fira goa Albin som tagit körkort, grattis!! :D


känner styrkan inifrån

tjena! såhär såg jag ut i skolan idag, vilket jag ångrade när jag cyklade hem i regn och iskall vind.
har precis skrivit klart min boook report som skulle varit inne för ett bra tag sen ehe. gött det iaf!
nu ska jag fixa mig lite sen förflytta mig några hus bortåt för att spendera tid med goa människor.
pusss

Komat - Määcish (Arena Mix)


min kompis Fabian släppte precis denna låten nu inför sommaren 2012.
riktigt duktig är han, så det är värt att lyssna på denna men även fler av hans låtar som ni hittar på hans kanal på youtube!

avslutar denna underbara helg med big brother

image description

har haft en riktigt bra dag med först tävling i gymmix, sen middag med familjen på italia, lite plugg och sen har kvällen spenderats på sanden med många goa människor.

nu ska jag kolla ett avsnitt av big brother sen sova och ladda upp för en ny skolvecka. inte taggad alls men nu är det dåfan inte långt kvar till sommarlov - yeeeeeeeeman!
godnattt :)!

mors dag - brev


lycklig

bilderna är tagna från agnes.
hej på er!
har varit väldigt dålig uppdatering de senaste dagarna. men det blir lätt så när man bara håller sig utomhus hela tiden, då är tyärr inte bloggen det första man det tänker på.

hade hur som helst en grym dag i göteborg med först klassen och sedan mina närmre vänner på liseberg. alla var glada och stämningen låg på topp. vädret vad på topp & det var inte för mycket folk. underbart!!
gårdagen spenderades åter igen på sanden för sol, bad & volleyboll med "gänget" på sanden. vi var även där på kvällen och spela med musik & grillning. sen runt halv 12 åkte jag och min fina kompis filippa iväg till trollhättan med goa killar och spanade runt lite där. mycket trevligt folk träffade vi på!

idag vet jag bara att jag ska till gymmix för att kolla när bästa vännen line tävlar. annars blir det nog bara ta det lugnt. är helt död efter dessa sol-dagarna hehe.. puss!

Sanden

Volleyboll med mina bästaaaa


Liseberg!

Har grymt kul med kompisarna på Liseberg! Nu blir det snart glass på ben & jerry's cafét, mums!


sommar och sol vi har kort tajt kjol och vi vill ha dig

hahha fy vad dålig statistiken är nu när jag inte uppdaterar.. ;) inte konstigt! men blir bättring snart när jag orkat ladda min systemkamera bland annat & fastnar på kort hehe..

har spenderat hela dagen i solen i princip. först här hemma på altanen & resten nere på sanden med mina underbara klasskamrater och andra fina människor! älskar verkligen när det är så bra väder, alla blir på så bra humör och alla pratar med alla typ. underbart!

ska faktiskt gå och lägga mig nu, för vet ni vad!? imorgon blir det göteborg med klassen! först ska vi tävla i en tävling som vi gått vidare till (om man vinner så vinner man en resa till Bryssel med klassen) & sedan blir det Liseberg med mina goaste vänner filippa adam alex hampus albin martin & musse (tror jag?)! WIIIEE. ska bli så jäkla kul!!
gooooodnatttt
ahahaha sleeeeeeeeten, tagen för några dagar sen när jag var blekfis

baddräkt?

gina tricot - nelly

är riktigt sugen på att införskaffa mig en baddräkt till sommaren..
visst att det kanske är snyggare med bikini, men för att variera lite? :D
eller att ha en liknande dom på bilderna i Thailand.. åh!!

volleyboll i det härliga vädret

tjääänare, kom nyss hem efter en riktigt mysig, rolig och grymt bra kväll med mina finaste kompisar adam alex agnes hampus albin och corre! vi spelade volleyboll (standard) mot några andra killar som var där nere & vi vann! hehe. kanske ska ställa upp i tävlingen på aqua blå? vi får se.

mår fortfarande inte speciellt bra som sagt så det kanske var lite dumt av mig att dra ut men jaja, det var det värt. skulle fått svar angående mitt sommarjobb idag, om jag får det eller inte, men har fortfarande inte fått ngt så väntar spänt på ett nytt mail i inkorgen..
nu blir det kvällsmat, spela rumble på iphonen & sen sova! pusss


älska vädret!!

sha! ligger ute på malins (larsson) altan och solar med henne, hur gött som helst! fått en del färg faktiskt. är fortfarande inte helt frisk men idag är det iaf betydligt bättre än igår.. haha förlåt för mitt fina agro-inlägg. menmen! blev på bättre humör när jag fick tillbaka nationella i svenska idag iaf, blev sammanlagt ett B varav mitt muntliga fick jag A på, kändes skitbra för att vara ärlig :D behövde det nu i allt depp.

men nu ska jag inte vara osocial mot malin, puuusss

jag & malin (solvang) förra året, min finaste finaste vän. love you!

Nu mår jag bra hehe fettofanny


summertime


B€27292!)!!@&

Tänker inte göra ett jävla piss mer idag. Ska bara ligga i min säng, kolla roliga filmer, big brother, läsa jockibois blogg & äta mängder av onyttiga saker.
Mår kasst & tanken på att jag faktiskt kommer få ig på nationella i matte suger stenhårt.
Som en bra början på dagen svimmade jag typ i morse oxå, kunde ju inte gå annat än åt h*lvete då? Ingen träning heller som ett plus på allt.
F m l hejdå


babyblått blingbling

fick hem detta på posten förut, hur fint som helst verkligen till min lilla pärla, supernöjd! kommer passa fint på fester framöver och i sommar :D har även beställt ett till men antar att det kommer lite senare under veckan.
HÄR hittar ni hemsidan jag beställde det ifrån.

BLIR GALEN SNART

har suttit med mattedjävulen sen klockan fyra idag. varav hälften av tiden har jag fått hjälp av min underbara pappa som jag är så glad över!! utan honom hade jag deppat ihop och misslyckats totalt med matten. så nu jäklar ska jag klara alla tre delar på nationella imorgon för hans skull. självklart för min egen också men ni fattar..
där har ni även anledningen till att jag inte bloggat idag. ledsen men prioriterar inte direkt bloggen i första hand framför nationella - hoppas ni förstår det! :)
visar er snart vad jag fick på posten förut, PUSS

tröttnos

tjeena.
sitter i sängen och lyssnar på avicii som för övrigt är en grym artist.
när jag vaknade i morse var jag helt död, halsen tog kål på mig och huvudet snurrade men trots det gjorde jag mamma sällskap till tygladan ganska tidigt. efter det hem och vila en stund innan jag satte mig med näsan i matteboken ca två timmar. MÅSTE fan klara nationella på tisdag!!
senare vid halv sju åkte jag ner till sanden och spelade volleyboll med malin, adam, alex, corre, hampus, peter, albin & oliver. riktigt kul! är verkligen glad över att jag har så fina vänner.

nu ska jag kolla på en film sen ladda upp inför morgondagen som är mellan halv nio till fyra. älska måndagar..
godnatt på er!


Volleyboll med goaste kompisarna!

Bloggar när jag är hemma, puss


lördag kväll


ligger i sängen och skriver på en uppgift som skulle varit inne veckan före det senaste lovet.. det roliga är att det är lördag kväll, vad har det flugit i mig? aldrig pluggat på en lördag någonsin i mitt liv....!

lördag levererar


kebabsallad från amigo, ben&jerry's (cookie dough ofc) från hemmakväll & sm i gymnastik på datorn. PERFEKT

Utkast: Maj 19, 2012

hade en riktigt bra kväll igår igen med fina människor. film, bus och våfflor mitt i natten blev det. hur mysigt som helst. vaknade dock i morse och hade världens huvudvärk och så ont i halsen att jag inte ens ville prata, har svalt lite olika tabletter nu som fått mig lite piggare iaf! dagen ser ut såhär:
* plugga
* städa
* köpa glass (bryta lite mot min diet, det är faktiskt lördag...B&J!!!)
* bara ta det jäääääääääävligt lugnt


idiot


finns människor till allt; FUCK LIFE

cirkelfys med bästa tjejerna



drar iväg ner till mitt andra hem för att träna i två timmar, varav en av timmarna är styrka! WIHU NU KÖR VI

Nyttig & god mat med mami&syster på stan!


sugen på ett hemmasolarium?

säljer nu min farmors solarium som jag användt ett antal gånger. varför? - jo för att hon flyttar nu i veckan och vill inte ha kvar det + att jag inte får ta hem det. så ja! lika bra att tjäna lite pengar på det.
klicka HÄR för att komma till annonsen :)


ledig dag

hej på er godingar!
sov till halv 1 i morse då jag kom hem tre inatt efter en fin kväll med film & mys. runt 3 idag så åkte jag med syster till överby iaf, fick med mig två tjockis-tröjor hem, ny parfym och en ansiktsmask! visar er lite av det sen :)
just nu sitter jag & ska beställa hem lite iphoneskal till mig, syster & mamma, har bestlutsångest så det går segt..
ikväll ska jag antingen träna, vara hemma med familjen, kolla bio, eller träffa kompisar.. haha mycket att välja på, vi får se hur det blir :)
vi hörs senare, pussss

den här färgen kommer mitt hår ha efter sommaren! nu vet ni haha

rosa vs röda läppar

vad tycker ni? vad passar bäst på mig? har ju vanligtvis ljusa/rosa läppar men börjar vänja mig allt mer vid röda.. hmm

Mot överby med sis


Film med goa kompisar på blååsut


Intervju, check!

Var ju på intervju för sommarjobbet som jag sökt till förut som sagt & jag tror det gick bra!! Kändes jättebra iaf och uppgifterna jag kommer att få jobba med kunde inte bli bättre! Hur glad som helst just nu. Får svar nästa onsdag. Vill inte vänta så länge men nu hoppas vi på det bästa :D!!


Godnatttt


mycket att se fram emot sommaren 2012!!

tjeeeena snyggingar!
sitter just nu i sängen och kollar ett avsnitt av big brother. träningen förut var okej, vi fick bland annat information om invigningen av gothia cup i sommar som vi förmodligen ska vara med på!! kommer bli helt sjukt roligt. tänk er oss på golvet i ullevi arena (göteborg) med ca 50.000 i publiken? herregud, där vill man inte göra bort sig asså! :D

för övrigt var jag förbannad hela dagen i skolan.. sög verkligen. tur jag har mina fina kompisar filippa & adam där idag som alltid peppar upp mig ändå! ska kolla klart BB nu sen sova, nationella i engelska imorgon! nervös som fasiken eftersom jag är kass på hörförståelse.. jaja, bara jag blir godkänd är jag nöjd.
pusssssssss
invigningen av gothia cup förra året, craZy

sommarjobb på g?!

kollade precis in på min hotmail och såg att jag hade fått ett mail från ett sommarjobb jag sökt där det stod att de vill att jag ska komma på intervju imorgon!! så ska dit imorgon, hoppas verkligen på det bästa så jag trots allt ändå får in lite pengar!
wiiiiiiiie :D

gammal bild från varberg när jag var där med finaste hannisen! men den beskriver bra hur jag känner nu hehe

geee mig


ååh tänk vad fina dessa skulle vara på bruna magen i sommar.. funderar starkt på att beställa hem några!
alla piercingar plus andra fina saker hittar ni HÄÄÄR

hahaha kvällshumor

antar att ganska många av er också någon gång har kollat in på sveriges sjukaste blogg, jockibooi?
iaf, senaste avsnittet i hans & hannas "show", inte skrattat så mycket på länge. hur idiotisk får en människa bli?
hahaha har ni tråkigt som jag så kolla. hahaha..


vänersborgs största ungdomsblogg?

hejhejhej.
sitter här vid min kassa skoldator och tanken var att plugga lite.. men har jag gjort det? nope!
blir alltid att man "bara" ska kolla facebook och sen blir det vidare in på bloggen, andra bloggar osvosvosv..
jaja, ska bara skriva klart här nu sen ta tag i skiten. är så skoltrött så det finns inte, får tänka att det bara är ca 30 dagar kvar till sommarlovet nu.

idag ska jag som sagt plugga, sen gå bort en sväng till farmor & sova tidigt. that's it!
fick förresten ett sms från min fina vän klara idag där det stod att hon & hennes kompisar kommit fram till att min blogg är Vänersborgs största "ungdomsblogg". tror ni detta stämmer? eller vad tycker ni? :D
det hade ju varit ganska häftigt faktiskt.. så jäkla kul att det är så många som läser varje dag iaf, ni är bäst!



smajl


need your help!

tjena godingar, nu är det såhär att jag hjälper min vän att samla likes till en tävling som hon är med i.
priset är 5000 kr och ni skulle vara jättegulliga om ni klickade in HÄÄÄÄR , gillade & sen röstade!
bara tre sekunder av erat liv, så kom igen :)!


hahaha humorn är på topp


TRÄNING NUUU

Cyklar till mitt andra hem (gymmix!) för ett två timmars träningspass med goaste människorna! Pussss


intresserad av ett likadant lilwayne linne som jag har?

min kompis mark har några lilwayne linnen över som han behöver bli av med, så är du intresserad maila [email protected].
& glöm inte att om ni länkar min blogg i mailet till honom så får man gratis frakt! :)

frågor - svar

Svar; Ingen av oss är födda 96, vi alla fyller 17 i år, med andra ord är vi födda 95 :)


Svar; Jag antar att det kallas balsammetoden när man bara tvättar med balsam? För i så fall är det det jag gör ;) haha.

Svar; Japp, fast bara i typ fyra månader eller vad det var, haha! Jag började när jag var fyra, fast då var det väl kanske inte sådär jätteseriöst.. men tror jag gick i 3;an, var alltså 8-9-10 (???), när jag började i truppen :)
Jaaa jag är 95! Tack så mycket!!! :)


Svar; Haha ja det ser du väl att jag har gjort? Klart man förändras!? :)

Volleyboll på sanden för första gången i år

Igår runt halv 9 kom Line till mig, men vi var bara här i ca 20 minuter för sedan drog vi bort till Simon & kolla hockey en stund med några härliga pojkar & till sist hamnande vi på sanden här i Vänersborg. Vi spelade volleyboll med (från vänster om ni kollar på bilden) Peter, Viktor, corre, Hampus, Adam & Alex! Riktigt kul var det även om vi frös som satan. Idag är det ju bra väder, så det kanske blir samma sak igen?


systers konfirmation maj 2012

finns det någon vackrare eller? skulle inte tro det, galet!!!!!!!!!

Utkast: Maj 12, 2012

hej på er mina fina!
tänkte börja med att säga att jag hade en väldigt bra kväll igår hos elias med många fina människor! (bilden är från igår)

och idag då? jo, blev väckt vid halv 9 (helt död eftersom jag somnade halv 2) och därefter var det snabba ryck innan vi åkte ner till kyrkan för att se när min syster och hennes kompisar blev konfirmerade. alla var superfina & det var kul faktiskt. påminner lite om när jag själv konfirmerade mig! bilder får ni se i nästa inlägg.
efter kyrkan åkte vi alla (läs: hela släkten) hem till oss för att äta riktigt god mat och efterrätt samt titta på när filippa öppnade alla sina presenter. även jag fick en present, ett kors-halsband som är hur fint som helst verkligen. visar er någon gång. nu ska vi spela spel! vad kvällen har att erbjuda vet jag inte än, pusss


grattis till konfirmationen älskade syster! LOVE U


Konfirmation för underbara lillasyster


Mumsar i mig god kesella innan träning, nomnom


bloglovin


30 x2

tjeeeeeeeeeeena!
bloggade inte överhuvudtaget igår, men hade fullt upp så ja, förlåt för det! men idag tycker jag ändå jag tagit ikapp det lite.. eller vad säger ni? ;)

skolan idag var chill, slutade runt halv 2 och då åkte jag hem, slappa på soffan en timme eller något och efter det tog jag tag i mig själv och cyklade (kondition) på vår träningscykel i 30 min & körde styrka i 30 min vilket nu resulterat i att jag är helt död! men så jäkla gött verkligen! woho, hoppas på träningsvärk imorgon :D
har även hunnit med att städa nästan hela övervåningen. men nu blir det let's dance & BB. pöss goiingar

leker biff typ? EHE

Can you blow my whistle baby, whistle baby


bikinis jag gärna skulle ha i min garderob inför sommaren



alla hittar ni HÄR

Ser ut att bli en ganska grym sommar i vbg!!

 


ny lampa

gamla lampan:
nyaaaa!:

det jag gillar mest med den nya lampan är "snöret" man drar i för att tända & släcka den. mycket snyggare och framför allt enklare! mer förändringar kommer ske på rummet inom kort, har redan gjort en annan förändring som jag inte visat er kom jag på nu, jaja det får ni se en annan gång för nu ska jag nana. pusss!

meningslös tripp..

bild: tagen precis innan vi åkte iväg till göteborg idag.

ååhh vad tråkigt det var på ikea.. det enda jag fick med mig hem var en ny lampa till mitt fönster samt doftljus. dock passade lampan riktigt bra så får väl vara nöjd med det iaf! visar er bilder i nästa inlägg, inte superkul att se kanske men haha bra i brist på annat att blogga om typ :D

hade tänkt plugga lite spanska nu, ett gammalt nationellt prov, men gav upp det så fort jag läst en mening eftersom jag fatta 0. värdelös på spanska.. usch!!

Går runt på Ikea med mami&papi! Söker ny tavla..


Rubrik

Hejj. Dålig & tråkig uppdatering idag igen, usch vad dåligt av mig. Måste bli förbättringar, eller vad säger ni?

Har hur som helst haft en riktigt bra dag och ska nu krypa ner i sängen. Börjar 11 imorgon, inte alls fel med sovmorgon!! Har även brännbollsturnering imorgon i skolan, hoppas iaf vi vinner första matchen mot naturettorna, pinsamt annars ju haha..!
Godnatt fina ni.


Varma mackor & mys med familjen!


dress

röda läppar ser ni inte ofta på mig hahaha.. så fult.

segsöndag

hej på er!
har haft en riktigt slö dag med humöret på botten av någon anledning jag inte riktigt själv är medveten om.
gårdagen var iaf superbra i falkenberg! våra lag slutade på andra och tredjeplats samt att killarna tog hem guldet i sin grupp. tummen upp!! håll utkik i tidningarna om ni vill se hur glada vi var ;) ehehe..

jag hade iaf precis bytt om till träningskläder men då smsade line&klara och sa att det inte var någon.. happ kul! det enda jag sett fram emot idag typ.. så det blir nog en promenad med en fin kompis istället.
vi hörs senare, pusss


Komplicerat

Bloggar så fort jag tagit mig ur sängen, puss


TÄVLING FALKENBERG


Godnatt!

Somnar med ett leende på läpparna, jag har världens finaste kompisar! LOVE


Utmanad

Har blivit utmanad av klasskompisen Agnes att svara på dessa frågor och har inget bättre för mig så let's go!

1. Vad tränar du en vanlig vecka?
Måndag - Idrott i skolan
Tisdag - Gymnastik två timmar (ibland 3)
Onsdag - Långpromenad med hunden oftast och ibland en springtur
Torsdag - Samma som onsdagen
Fredag - Gymnastik en timme & core (styrka) en timme
Lördag - Vilodag
Söndag - Gymnastik två timmar

2. Bästa romantiska snyftar filmen?
I taket lyser stjärnorna, enda filmen jag faktiskt gråtit till, någonsin.

3. Vad använder du för schampo?
Använder oftast inte schampoo, ed tanke på att det egentligen sliter ganska mycket på håret.
Men om jag gör det någon gång så är det denna (Dove, Intensive repair):

4. Vad vill du göra allra helst just nu?
Trääääääna!! En resa utomlands med mina goa klasskompisar skulle inte heller sitta fel...

5. Vart går din gräns för hur mycket du vill dela med dig av på internet?
Vet inte varför men kändes som en ganska känslig fråga.. vill inte ens svara.& ni behöver verkligen inte kommentera något onödigt om denna fråga för det gör fruktansvärt ont i mig, om ni ville veta.

6. Vad tycker du är det roliga med att blogga?
Att få dela med mig av mina bilder, tankar och åsikter osv! & Att det faktiskt är så många som vill ta del av det. Älskar mina läsare, bästa ni!

7. Dina fem favoritbloggar?
http://linees.blogg.se
http://nattstad.se/hannawetterling
http://kseniajernbom.blogg.se
http://isabelles.se 
http://kissies.se 
sen läser jag mååånga andra, bland annat agnes, emelies, linas, malins, elizias, felicias, jonnas osvosvosv

8. Vad är det absolut äckligaste du vet?
Spindlar för fasiken... usch!!

9. Skulle du säga att du bryr dig mycket om politik?
Inte ett dugg haaha, kanske lite konstigt med tanke på att jag går samhällslinje men äsch

10. Ditt favoritplagg i hela din garderob?
Hmm.. svårt. Men säger nog alla mina stora mysiga tröjor som jag går runt i här hemma. storlek XXXL eller något. Gillar även mina shorts som jag köpte på gina för ett tag sen (look down).


11. Är du nöjd med ditt gymnasieval?

Det är jag verkligen!! Speciellt personerna, kunde inte fått bättre vänner!

astronomia

heeeeeej mina fina, sitter här och lyssnar på astronomia med tony igy som för övrigt är GRYM. (lyssna nedan!)
skolan var chill och vi hade bara tre lektioner mellan halv 9 och 12. efter skolan somnade jag på soffan en timme och nu har jag packat lite inför falkenberg imorgon, taggad till tusen & ska bli så kul att tävla :D !!
är med på i princip ALLA varv denna gången så nu har jag all rätt till att vara nervös.. ehe.

min kväll ser iaf ut att spenderas med fina filippa & carro! vi ska på fest men jag ska varken dricka eller stanna länge då jag verkligen inte vill förstöra något imorgon. har även träning (genrep) mellan 5-7.
ser ut att bli en superbra fredag, hoppas ni också får det! PUSS

(nej det är ingen ny låt, typ två år gammal men vem fan bryr sig när den är så bra?)

fredag igen, veckan har gått fort!

ph: tagen nyss

tjena tjena tjena


vädret = dålig uppdatering

hej på er!
knäppt att jag haft så hög statistik trots den väldigt dåliga uppdateringen, men jättekul! ni är bäääst.
mina dagar ihar iaf tillbringats ute i solen förutom pauser som bestått av promenader, springturer och mat!
kämpar verkligen med kosten och träningen nu in i det sista innan sommarlovet :D

hur som helst så hade vi nationella i engelska, uppsatsskrivning stod på schemat och jag tror det gick bra iaf. kändes helt okej! redan fredag imorgon och då blir det antingen fest eller hemmakväll, får se eftersom på lördag drar jag med tjejerna på tävling i Falkenberg! wiiiihuuu finalen som vi ska ta hem! taggad till tusen.
nu ska jag fixa mat, puss sålängee
bilden är tagen någon gång bara sådär i all hast, enormt ful men whatevvaaa '

UNDERBART


från tävlingen i Lund!

friståendet (jag är i mitten längst till vänster i början):

tumbling:

trampett:

gårkvällen i bilder - valborg 2012

syns inte så bra men tack som fan allihopa för kvällen, grymt skoj :D!

drar iväg på träning! var beredda på grym uppdatering ikväll ;)

redigerad & icke redigerad

fråga - svar

Svar; Det är faktiskt en bustier eller vad man säger från Gina Tricot som jag prytt med nitar! Riktigt nöjd :D kraam
synd att jag aldrig fick en helbild med systemkameran på mig och min outfit igår..var väldigt nöjd! kanske har någon på mobilen som funkar. slänger upp den senare isf!